Έφη Καψοκεφάλου: “Δέν ξεχνούν οι γονείς μας …”

Αγία Παρασκευή  31/03/14 

  paisdap2

         Πως συμβαίνει μια διαδικασία, η οποία επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο την ίδια εποχή όπως προβλέπεται από τον κανονισμό λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών (εγκρίθηκε τις προηγούμενες χρονιές:22/5/2013 & 25/4/2012), να χαρακτηρίζεται από κάποια δημοσιεύματα ως «προεκλογικά τερτίπια».

         Και βέβαια όλοι γνωρίζουν ότι τον μήνα Μάϊο δε θα μπορούσε να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο των Παιδικών Σταθμών λόγω εκλογών.

         Και βέβαια, αυτό που άλλαξε «τα πράγματα φέτος» ήταν «το παζάρι των εκπτώσεων» των ΤΡΟΦΕΙΩΝ  που έγινε μόνο για «φτηνή, λαϊκίστικη, φιγουράτη εκμετάλλευση».

        Δε ξεχνούν οι γονείς μας ότι καθ’ όλη τη χρονιά συζητήθηκαν αιτήματά τους και έγιναν σχετικές ρυθμίσεις των οικονομικών τους υποχρεώσεων, όπου κρίθηκε αναγκαίο.

       Παραθέτω την ολοκληρωμένη εισήγηση-πρόταση της Διοίκησης που υπερψηφίστηκε στο Διοικητικό μας Συμβούλιο και αναμένω τη δημοσίευσή της «ως έχει» για να ενημερωθούν σωστά οι συμπολίτες μας και να βγάλουν τα συμπεράσματά τους

 

 

Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος

Ευπρέπεια (Έφη) Καψοκεφάλου

 ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΡΟΦΕΙΩΝ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_Page_1

 ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΡΟΦΕΙΩΝ- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ_Page_2

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook