Κ .Τσιαμπάς: Απαντά για το πρόγραμμα επίλυσης προβλημάτων καθημερινότητας

TsiampasKwn-nos

Αγαπητοί συνάδελφοι

Στις 28/7/2015 ο κος Κονταξής Δημήτριος Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος επί θεμάτων καθημερινότητας σε συνέντευξή του σε εφημερίδα μεταξύ άλλων ανέφερε ότι :

– Πριν από την αρχή της κρίσης η Αυτεπιστασία αριθμούσε περίπου 30 άτομα. Ανακριβές την περίοδο αυτή αριθμούσε λιγότερα από 15 .

– Ότι τα αιτήματα των πωλητών που υποβάλλονται για τεχνικά θέματα ανέρχονται περίπου 15 το μήνα. Και εδώ υπάρχει πρόβλημα σωστής ενημέρωσης των πωλητών διότι από προσωπική εμπειρία αλλά και από ερωτήσεις μετά το δημοσίευμα προς τις υπηρεσίες τα αιτήματα πολλές φορές ξεπερνούν τα 15 την ημέρα, κατά μέσω όρο υποβάλλονται τουλάχιστον 4-6 την ημέρα δηλ. πάνω από 100 το μήνα ,πέραν αυτών που εντοπίζουν οι υπηρεσίες.

– Ότι μέχρι 28/7/2015 ήταν καταγεγραμμένοι περίπου 30 λαμπτήρες καμένοι (ο αριθμός επιβεβαιώθηκε από την εφημερίδα ).Εδώ η διαστρέβλωση της αλήθειας ξεπερνάει κάθε όριο λογικής και αποδοχής . Διότι την περίοδο αυτή οι καμένες λάμπες ξεπερνούσαν, σύμφωνα με ενημέρωση των αρμοδίων οργάνων τις 300 και τώρα πρέπει να ξεπερνάνε τις 450 τουλάχιστον, διότι παρότι πέρασε ένας μήνας και πλέον, το πρόβλημα παραμένει, παρά την υπόσχεση για άμεση αντιμετώπισή του, και είναι πάρα πολλές, στις 3300 περίπου που υπάρχουν στο Δήμο. Το ερώτημα είναι ότι η τόσο καταφανέστατη διαστρέβλωση της αλήθειας, εντάσσεται στο επικοινωνιακό παιγνίδι της παράταξης ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ του κυρίου Σταθόπουλου οποίο έχει αναγάγει σε καθεστώς πλέον, υποτιμώντας έτσι τη νοημοσύνη των πωλητών και το οποίο σιγά-σιγά γίνεται αντιληπτό και στους ευκολόπιστους ή είναι αποτέλεσμα άγνοιας του αντικειμένου .

Προσωπικά πιστεύω, ότι εντάσσεται στο επικοινωνιακό παιγνίδι, και για το λόγο αυτό θα καταθέσω τη δική μου άποψη:
– Η αλήθεια δεν κρύβεται
– Οι πολίτες είναι υποψιασμένοι
– Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κατά τη λαϊκή έκφραση .
– Το επικοινωνιακό παιγνίδι μπορεί θολώσει την πραγματικότητα για μικρό χρονικό διάστημα όπως προεκλογικά συνήθως ,πλείστα τα παραδείγματα , αλλά στη συνέχεια οι μάσκες πέφτουν με καταστροφικά αποτελέσματα, το πρόσφατο παρελθόν στην κεντρική Πολιτική σκηνή μπορεί να μας διδάξει πολλά, ως λαό .

Ευχαριστώ
Τσιαμπάς Κων/νος
Δημοτικός Σύμβουλος

Αγίας Παρασκευής

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.