Ανακαλείται η άδεια βάσει του ΠΔ99/2017 ένα δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις (έγγραφο)

Η μίσθωση του Ζ΄΄ νηπιακού σταθμού δεν μπορεί να παραταθεί καθώς:

α. Ο ιδιοκτήτης δεν συμμετείχε εν τέλει στη διαδικασία της δημοπρασίας και δε θέλησε να διαμορφώσει το ακίνητο του σύμφωνα με τα προαπαιτούμενα του ΠΔ 99/2017.

β. Σύμφωνα με το ΠΔ 99/2017 η μη συμμόρφωση στις διατάξεις μετά το πέρας της πενταετίας συνεπάγεται την ανάκληση άδειας ίδρυσης και λειτουργίας.

γ. Οτιδήποτε δε αναφέρεται περί τάχα απόλυσης προσωπικού αποτελεί αποκύημα φαντασίας καθώς το μόνιμο προσωπικό δεν απολύεται, οι δε ΙΔΟΧ έχουν στηριχτεί στις δικαστικές τους διεκδικήσεις για μονιμοποίηση με συνομολόγηση που ψηφίστηκε προσφάτως από το ΔΣ.

Φανή Παναγιωτοπούλου

Αντιπρόεδρος ΠΑΙΣΔΑΠ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων