Ελληνική Λέσχη Μοτοσικλέτας “Veteran Parade-2023” από την κεντρική πλατεία Αγίας Παρασκευής

Photo//aparaskevi-images.gr

Σήμερα  Κυριακή 2 Απριλίου 2023, στις 10 το πρωί, η Ελληνική Λέσχη Μοτοσικλέτας διοργάνωσε  εκδήλωση για μοτοσικλέτες έως το 1960, στην κεντρική πλατεία της  Αγίας Παρασκευής.

Photo//aparaskevi-images.gr

Το Veteran Parade είναι μια Μοτοσυκλετιστική Περιηγητική εκδήλωση της Ελληνικής Λέσχης Κλασσικής Μοτοσυκλέτας που διοργανώνεται για να τιμήσει τις κλασσικές μοτοσυκλέτες των μελών και των φίλων μας που είναι κατασκευασμένες μέχρι το 1960.

Photo//aparaskevi-images.gr

Τα όρια συμμετοχής βέβαια είναι ελαστικά αφού και σχετικά νεότερες, αλλά πάντα κλασσικές, μοτοσυκλέτες μπορούν να συμμετάσχουν τιμώντας με αυτό το τρόπο και συνοδεύοντας στην βόλτα, τις εξηνταπεντάχρονες και βάλε δίτροχες “μεγαλοκοπέλες” μας.

Photo//aparaskevi-images.gr

Εκδήλωση με δύο σκέλη στην Αγία Παρασκευή :

α) Tο στατικό

β) Tην βόλτα.

Στην συνέχεια και κατά τις 11.30  ξεκίνησαν για μια χαλαρή μοτοσυκλετιστική περιήγηση στην Αττική για να καταλήξουμε στην Αρτέμιδα, που οι παλιοί ξέρουμε σαν Λούτσα, στο Cafe Bar Τρόλευ πάνω στην παραλία, όπου και θα κλείσουμε την εκδήλωση.

Photo//aparaskevi-images.gr

Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα είναι από το πάρκο της Αγίας Παρασκευής προς τον Σταυρό, σε 2km (αφού κρατηθούμε δεξιά στον δρόμο) θα στρίψουμε αριστερά για Πεντέλη όπου θα ανεβούμε και στην συνέχεια δεξιά μέσω Αγίου Πέτρου για Νέα Μάκρη μέχρι την Λεωφόρο Μαραθώνος όπου στρίβουμε δεξιά προς την διασταύρωση Ραφήνας την οποία προσπερνάμε (χωρίς να στρίψουμε) και δυό χλμ μετά στρίβουμε αριστερά για Αρτέμιδα.

Σε 5 περίπου km είναι η παραλία όπου στρίβουμε δεξιά και σε 1 km αριστερά, στην διχάλα του δρόμου, είναι το Bar Τρόλλει με τεράστιο parking και Beach Bar.

Photo//aparaskevi-images.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.