Αγ. Παρασκευή: Το παράδοξο και η υπέρβαση…

Το γεγονός ότι η Αγία Παρασκευή πορεύεται… βαθμό βαθμό προς τη σωτηρία της, είναι κάτι που δεν χρειάζεται να ψάξει κανείς πολύ για να το διαπιστώσει.

Με μία… ματιά στα στατιστικά της θα δει ότι σε 24 αγωνιστικές έχει σημειώσει 13 ισοπαλίες. Η «Σάντα» δυσκολεύεται αισθητά να φτάσει σε νίκες και είναι μάλλον ενδεικτικό πως, μετά και το χθεσινό (12/4) της «τρίποντο» κόντρα στον ΑΟ Τυμπακίου, από το ξεκίνημα της σεζόν έχει καταφέρει να νικήσει μόλις τρεις ομάδες από τις συνολικά υπόλοιπες δεκατρείς του 5ου ομίλου, εξαιρουμένης βεβαίως της νίκης στα… χαρτιά απέναντι στον Πόρο, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος! Συγκεκριμένα, έχει πάρει από δύο νίκες κόντρα στον ουραγό Άγιο Ιερόθεο (2-0, 0-5) και στον προτελευταίο ΑΟΤ (0-1, 2-1), ενώ έχει επικρατήσει επίσης και επί του Άρη Πετρούπολης (2-0).

Ως παράδοξο της υπόθεσης, ωστόσο, θα μπορούσε να εκληφθεί το γεγονός πως παρ’ όλα αυτά βρίσκεται με αξιώσεις μέσα στη μάχη της σωτηρίας, την οποία όμως για να κερδίσει καλείται να πετύχει μία μικρή υπέρβαση στις δύο αγωνιστικές που απομένουν. Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Μ. Γκόφα θα παραταχθεί στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «Σπ. Γιαλαμπίδης» στον Ταύρο για ένα παιχνίδι, όπως είναι αυτό με τον Φωστήρα, που επ’ ουδενί δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί εύκολο, έστω κι αν ο αντίπαλος είναι βαθμολογικά… άνετος. Πιθανόν, μάλιστα, να είναι απαραίτητο να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να παίξει τα ρέστα της την τελευταία αγωνιστική, υποδεχόμενη τον Αλμυρό. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα χρειαστεί τουλάχιστον μία νίκη ακόμα (απέναντι σε τέταρτη ομάδα του πρωταθλήματος…), για να έχει η Αγία Παρασκευή δικαίωμα στο όνειρο…

Πηγή:soccerlive.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.