Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Γιώργου Οικονόμου στο “Tennis Club”

Με τεράστια συμμετοχή κόσμου και απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Γιώργου Οικονόμου και της Νέας Αρχής για την Αγία Παρασκευή την Τρίτη 25 Απριλίου (για την οικονομία, την ανάπτυξη, την πόλη μας) “Στον δρόμο για τις εκλογές” στο Tennis Club της οδού Γαρυττού, με προσκεκλημένους ομιλητές, τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη και τον Αναπληρωτή Υπουργό Νίκο Παπαθανάση.
Η ανταπόκριση των δημοτών στο κάλεσμα ήταν συγκλονιστική και πέρα από κάθε προσδοκία, και αποτελεί ένα μήνυμα για την μεγάλη αλλαγή που απαιτείται στην πόλη μας.

Ο Γιώργος Οικονόμου στην κύρια τοποθέτησή του προέταξε τις προτάσεις και τις υλοποιήσιμες λύσεις για τα μείζονα προβλήματα της πόλης μας.
1) Πεζοδρόμια, οδοί και προσβασιμότητα ΑΜΕΑ.
2) Πολιτική Προστασία
3) Προτάσεις για το έργο της ανέγερσης του Νέου Δημαρχείου
4) Θέσεις στάθμευσης – Δημοτική συγκοινωνία
5) Στήριξη ευάλωτων νοικοκυριών
6) Βιώσιμη διαχείριση αστικών αποβλήτων
7) Αθλητικές υποδομές
8) Αξιοποίηση ακινήτων του Δημοσίου (ακίνητο του ΕΦΚΑ και ακίνητο της οδού Αιτωλίας)

Η παρουσία του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Πατούλη ήταν καθοριστικής σημασίας, καθώς έδωσε απαντήσεις σε πολλά θέματα της πόλης.

Ηχηρό «παρών» πέραν των προσκεκλημένων ομιλητών, έδωσαν πολλά στελέχη της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης α και β βαθμού, και του επιχειρείν, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών, οι υποψήφιοι βουλευτές ΝΔ βορείου τομέα Άρια Αγάτσα, Φώτης Καρύδας, Χρήστος Σούλης και του νοτίου τομέα Σταύρος Νικολαΐδης, η πρώην ευρωβουλευτής Ελευθερία Μπερνιδάκη- Άλντους, οι Αντιπεριφερειάρχες Αττικής Βασίλης Γιαννακόπουλος, Λουκία Κεφαλογιάννη και Σπύρος Ευσταθόπουλος, ο πρώην δήμαρχος Αντώνης Σιδέρης, ο υποψήφιος δήμαρχος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας Στέφανος Γατσούλης, οι πρώην αντιδήμαρχοι και αυτοδιοικητικοί Κώστας Στεροδήμας, Σάββας Αντωνιάδης, Μανώλης Κωνσταντακόπουλος, Νίκος Μαρκόπουλος, Γιώργος Καραμολέγκος, ο Πρόεδρος της ΕΑΒ Αντιπτέραρχος ε.α. Ιωάννης Κούτρας, ο Διοικητής του ΝΙΜΙΤΣ Αντιστράτηγος (ΥΙ) Παναγιώτης Νούλης και πλήθος εκπροσώπων φορέων και συλλόγων της πόλης μας.

Η όμορφη βραδιά άνοιξε με την ανακοίνωση τριών νέων στελεχών, που θα ενισχύσουν το δυναμικό της παράταξης και θα δώσουν βήμα στη νέα γενιά.
1) Σοφία Κουνενού: Με καταγωγή από πολιτική οικογένεια της Κρήτης, απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών με μεταπτυχιακό στη δημοσιογραφία και εργαζόμενη στο ΑΝΤ1.
2) Ευγενία Μποτζούρογλου: Μητέρα 2 παιδιών εργαζόμενη που ζει τα τελευταία 10 χρόνια στην Αγία Παρασκευή, με σπουδές στην Διατροφολογία – Διαιτολογία και με πλούσια εργασιακή εμπειρία.
3) Κάτια Χατζημιχαήλ: Φοιτήτρια Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών στο ΕΚΠΑ, 19 χρονών, με πολλά ενδιαφέροντα και δραστηριότητες (μεταξύ αυτών η διδασκαλία μοντέρνου χορού).

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε στα στελέχη της παράταξης και την οργανωτική ομάδα για τον άρτιο σχεδιασμό και το εκπληκτικό αποτέλεσμα, όπως και στον συμπολίτη μας Φώτη Ντουσόπουλο για την σημαντική συνδρομή του στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.

Γεμίζουμε με δύναμη, αυτοπεποίθηση και ευθύνη, για μία μεγάλη νικηφόρα πορεία μέχρι τον Οκτώβριο. Θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη σας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.