Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή Γιώργος Οικονόμου: Πρόστιμο «χάδι» για την παράνομη πινακίδα με πρόταση Ζορμπά

Γιώργος Οικονόμου: Πρόστιμο «χάδι» για την παράνομη πινακίδα με πρόταση Ζορμπά

Ανακοίνωση για το πρόστιμο που επέβαλε το Δημοτικό Συμβούλιο στην παράνομη διαφημιστική πινακίδα στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή” με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Γιώργο Οικονόμου:

Πρόστιμο «χάδι» για την παράνομη πινακίδα με πρόταση Ζορμπά

Για άλλη μια φορά, ο δήμαρχος κατάφερε να δυναμιτίσει το κλίμα από τα πρώτα λεπτά του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου, με συνεχείς προσβολές και λεκτικές επιθέσεις κατά πάντων.

Την τοξικότητα του κλίματος εντός δημοτικού συμβουλίου, με δυσκολία πλέον ανέχεται το σώμα. Για αυτό και  η παράταξή μας αποχώρησε, πριν ολοκληρωθεί και τεθεί προς συζήτηση το θέμα της επιβολής προστίμου για την παράνομη πινακίδα (θέμα το οποίο ανέδειξε η παράταξή μας στη συνέντευξη τύπου https://fb.watch/kknozi3mYA/).

Ο δήμαρχος πρότεινε ένα πρόστιμο «χάδι», ύψους μόνο 2.500 ευρώ, για μια πινακίδα τοποθετημένη παράνομα τα τελευταία χρόνια, χωρίς σύμβαση και χωρίς να έχει δοθεί καμία πειστική απάντηση σχετικά με το ποιος ‘’εισπράτει’’ τα έσοδα για την ανοχή σε αυτή  την παράνομη εκμετάλλευσή της!

Παρά τις πολλές φωνές αντίδρασης εντός του δημοτικού συμβουλίου, η σύνδεση διεκόπη και έπεσε μαύρο(!!!) για να μην ακούσουν οι  δημότες τις πιέσεις και τις μεθοδεύσεις  για την ψήφιση της πρότασης Ζορμπά.

Είναι φανερό πλέον σε όλους για το ποιοι είναι υπεύθυνοι για όλη αυτή την ανομία και την απώλεια εσόδων για τον δήμο μας. Όπως επίσης είναι πασιφανές ότι η  δημοτική αρχή βρίσκεται σε αποδρομή και τα στελέχη της αδυνατούν να συνεννοηθούν, έστω και στα «κύκνεια άσματά» της.

Θεσμικό μας χρέος είναι ο ουσιαστικός έλεγχος της κακοδιοίκησης και των αποφάσεων που ζημιώνουν τον δήμο και προσβάλλουν την νοημοσύνη μας.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.