Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της αναδόχου για την εκτέλεση του έργου στην Πλατεία Ηλιάκη στα Πευκάκια

Υπεγράφη σήμερα (Παρασκευή 19/05/2023) στο Δημαρχείο Αγίας Παρασκευής η σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της αναδόχου εταιρείας για την εκτέλεση του έργου με τίτλο:  «Εξωραϊσμός Πλατείας Ηλιάκη στα Πευκάκια του Δήμου Αγίας Παρασκευής».

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου αναμένεται να φτάσει στα 72.168,01 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ) , ενώ η αποπεράτωσή του θα πραγματοποιηθεί εντός 3 (τριών) μηνών από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν: ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, Βασίλης Σάρκουλας, ο Εφημέριος Πάτερ Σταύρος Τρικαλιώτης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ανεγέρσεως Ιερού Ναού Αγίων Αναργύρων, Αρβανιτάκης Ιωάννης, καθώς και το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Βασίλης Ζορμπάς,  μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε: «Συνεχίζουμε απρόσκοπτα το έργο μας έτσι ώστε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των κατοίκων της πόλης μας. Με στοχευμένα έργα που θα βοηθήσουν στην άνοδο του βιοτικού επιπέδου των συνανθρώπων μας, όλων των ηλικιών και παράλληλα θα ομορφύνουν και θα εκσυγχρονίσουν την πόλη μας».

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.