Αποχωρώ από την “Αγία Παρασκευή η πόλη μας” για θέμα ηθικής αρχής

.

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε ο πρώην Αντιδήμαρχος Διοίκησης, Αντιδήμαρχος Νεολαίας (πιο πριν) και διεκδικητής της θέσης του επικεφαλής της παράταξης, κ. Νίκος Ζόμπολας, όπου δηλώνει την αποχώρησή του από την δημοτική παράταξη “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”. Στην ανακοίνωση μιλά για θέμα ηθική αρχής και για “ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΗΤΤΑΣ” οι οποίοι παραμένουν στην πρώτη γραμμή.

Αναλυτικά:

Ένα σημαντικό θέμα και ειδικά ένα θέμα ηθικής αρχής, με αναγκάζει να αποχωρήσω από την ενεργή ανάμειξη μου με την δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή – Η πόλη μας».

Αφορά την διαδικασία για την ανάδειξη του νέου επικεφαλής και το καταστατικό της παράταξης. 

Όλοι εμείς λοιπόν που εκτεθήκαμε σε ένα ψηφοδέλτιο με ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥΣ ΗΤΤΑΣ, οι οποίοι παραμένουν από ότι φαίνεται στην πρώτη γραμμή, ήμασταν προφανώς παράπλευρες απώλειες.

Μίλησα με αρκετούς συναδέλφους πριν αποφασίσω να αποχωρίσω.

Καλή δύναμη σε όλους, οι διαφορές μας είναι πολιτικές και κρίνονται από τους πολίτες διαρκώς, συνεχίζουμε για το καλό της πόλης μας από διαφορετικές οπτικές γωνίες, αλλά πάντα με διαφάνεια, εντιμότητα και ανεξαρτησία.

Νίκος Ζόμπολας

π. Αντιδήμαρχος 

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.