Ο Νίκος Ζόμπολας σχολιάζει δημοτικές και παραταξιακές εκλογές, αυτοαξιολογείται και αξιολογεί στο APimages (VD)

Αποκαλυπτικός και με κριτική άποψη, όπως πάντα, ο κ. Νίκος Ζόμπολας φαίνεται ότι θα ταράξει τα δημοτικά νερά και το 2024 μέσα από την συνέντευξη που παραχώρησε στο aparaskevi-images.gr και τη Λένα Μαρκή.

Ο κ. Ζόμπολας επί θητείας Δημάρχου Βασίλη Ζορμπά διατέλεσε Αντιδήμαρχος Νεολαίας και πρόσφατα Αντιδήμαρχος Διοίκησης, μια θέση που του ταιριάζει, όπως μας είπε, με μεγάλη προσφορά και στις δύο θέσεις. Αποχώρησε όμως ξαφνικά από την συγκεκριμένη παράταξη αφήνοντας αιχμές για την διαδικασία εκλογής του επικεφαλής …

Μας μίλησε για την μεγάλη ήττα που δέχτηκε η «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» και έδωσε τη δική του εκτίμηση για τα αίτια αυτής. Όπως και για την βαριά ήττα της κεντροδεξιάς στην Αγία Παρασκευή.

Άλλα έγραφε το καταστατικό και άλλα ίσχυσαν στις εσωτερικές εκλογές της παράταξης όπου έθεσε εαυτόν ως υποψήφιο! Νόμιμα ή παράνομα τα αποτελέσματα; Γίνεται Γενική Συνέλευση μέσω e-mail; Θα υπήρχε διαφορετική εξέλιξη αν τηρούνταν το υπάρχον καταστατικό; Αναφέρθηκε στη σχέση του με τον νέο επικεφαλής Βασίλη Σάρκουλα και τη σχέση Ζορμπά – Σάρκουλα. Είπε ότι «ποτέ ο δεύτερος δεν γίνεται πρώτος» και μόνο σε μια περίπτωση μπορεί να αλλάξει αυτό.

Συνέχισε με τα μεγάλα οικονομικά αγκάθια για την νέα δημοτική Αρχή του Γιάννη Μυλωνάκη, τι έχει να αντιμετωπίσει και τι προοπτικές έχει. Γιατί είπε ότι «αυτή τη στιγμή είναι κυρίαρχος ο κ. Μυλωνάκης και από κάτω δεν υπάρχει κανένας»;

Ακούστε τις απαντήσεις που δίνει ο κ. Ζόμπολας στη συζήτηση μαζί μας.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.