Γερή κόντρα μεταξύ ΣΑΝΤΑ και Βαγγέλη Κόλλια με δηλώσεις εκατέρωθεν

Την απάντηση του Δ.Σ. της Santa πυροδότησε το κείμενο που ανήρτησε σε προσωπικό του προφίλ ο ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Κόλλιας με δηλώσεις που προκαλούν ερωτηματικά σχετικά με την ομάδα και που δημοσιεύονται πιο κάτω. Σε άμεσο χρόνο ήρθε η ακόλουθη απάντηση του ΑΟΑΠ:

Κύριε Κολλια σταματήστε μας συγκινήσατε…

Το Δ.Σ του Α.Ο Αγίας Παρασκευής νιώθει την ανάγκη να απαντήσει στην δήλωση του κυρίου Κάλλια προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να γνωρίζει όλος ο ποδοσφαιρικός φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας και μη , πως ακριβώς έχει η κατάσταση και να κλείσει μια και καλή το θέμα με τον συγκεκριμένο κύριο καθώς δεν θα ξανά επανέλθουμε με νέα μας τοποθέτηση.

• Ο κύριος ΚΟΛΛΙΑΣ ο Ρομαντικός του ποδοσφαίρου αποφάσισε μόνος του ότι θέλει να φύγει από την ομάδα και ενώ ξέρει ότι το δελτίο του έχει ισχύ μέχρι 30/06/26 και μας το ανακοίνωσε με τον πιο ρομαντικό τρόπο στέλνοντας μνμ και λέγοντας κατά λέξη «καλησπέρα τι ώρα να περάσω να πάρω το δελτίο μου..»

• Ο Ρομαντικός ΚΟΛΛΙΑΣ ήταν αυτός που δρούσε παρασκηνιακά στα αποδυτήρια και παρότρυνε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε αποχή από τις προπονήσεις όντας ένας εκ των αρχηγών μας.

• Ο Ρομαντικός ΚΟΛΛΙΑΣ αποφάσισε μόνος του να μην ξανακατέβει στις προπονήσεις και δημιουργώντας πρόβλημα και προσπαθώντας να επηρεάσει και άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας εν όψει το αγώνα με την ομάδα που πιθανώς θα ήθελε να πάει.

• Ο Ρομαντικός αυτός ποδοσφαιριστής έστελνε απειλητικά μνμ όλη τη βδομάδα ότι θα έρθει να πάρει το δελτίο του με …άλλους τροπους…

• Έστειλε τον … προπονητή… του μαζί με τον ..οξύθυμο .. αδερφό του να μας απειλήσει ξανά κατά την είσοδο του στο γήπεδο στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας , ότι θα στείλει « παιδιά « να πάρει το δελτίο του .

• Ο κύριος ΚΟΛΛΙΑΣ 4 χρόνια στην ομάδα και η ομάδα του χρωστάει 2 μήνες στο σύνολο ..

Ξέρουμε ότι όλο αυτό είναι καθοδηγούμενο και ξέρουμε και από ποιους.

Ξέρουμε ποιοι θέλουν να κάνουν κακό στην Ομάδα και αγωνιζόμαστε να μην τους δώσουμε αυτή τη χαρά..

Ο Α.Ο. Αγίας Παρασκευής ξέρει να τιμά τις συμφωνίες του και αυτό το αποδεικνύει η πληθώρα παικτών που πήραν το δελτίο τους κανονικά όπως είχε συμφωνηθεί.

Όλο το Δ.Σ του Α.Ο.Α.Π αγωνίζεται για τα συμφέροντα της ομάδας μας και μόνο και καμίας άλλης ομάδας.!

Κυριε ΚΟΛΛΙΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΤΟΙΜΗ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ..

Με εκτίμηση, Το Δ.Σ του Α.Ο.Α.Π

//////////

Η δήλωση του κ. Κόλλια:

«Θέλω, σεβόμενος την ιστορία και τον κόσμο της ομάδας, μέσω της παρακάτω ανακοίνωσης, να απευθυνθώ δημόσια στη διοίκηση της ομάδας, αλλά και να ενημερώσω τους φιλάθλους μας για όσα βιώνω το τελευταίο διάστημα.
Τα οποία, το τονίζω αυτό, σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν για εμένα δικαιολογία και δεν αποποιούμαι τις ευθύνες που μου αναλογούν, για την αγωνιστική πορεία της ομάδας. Σε επανειλημμένες ενοχλήσεις προς τη διοίκηση για το τι μέλλει γενέσθαι με τις οφειλές, λαμβάνω πάντα αόριστες υποσχέσεις σε αόριστο χρόνο. Μάλιστα, ζήτησα, όπως και πολλοί συμπαίκτες μου, την ελευθέρας μου ώστε να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπάω σε κάποια άλλη ομάδα, αλλά η απάντηση ήταν: «Μας χρωστάς δε σου χρωστάμε» και «Θα πληρώσεις, δε θα σε πληρώσουμε για να φύγεις από την ομάδα». Αλήθεια, “κύριοι”, να δώσω λεφτά για να πάρω το δελτίο μου ενώ υπάρχουν οφειλές προς το πρόσωπό μου; Από ποιους παίκτες ζητάτε να πάρετε κάτι πίσω; Από αυτούς που την 1η χρονιά, μαζί με τους συμπαίκτες και τους προπονητές τους, κέρδισαν την άνοδο στη Γ’ Εθνική; Νομίζω ότι έχω δώσει αρκετά πράγματα τα 3 περίπου χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα, τα οποία ούτε ξεπουλιούνται ούτε εξαγοράζονται.
Το ξέρετε “κύριοι” ότι με αυτές τις τακτικές εγώ, όπως και κάποιοι συμπαίκτες μου, αναγκάζομαι να σταματήσω το ποδόσφαιρο επειδή εσείς με το “έτσι θέλω” δεν μου δίνετε το δικαίωμα να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου; Μην κρύβεστε πίσω από εγωισμούς και μικροσυμφέροντα. Αφήστε στην άκρη τις “τακτικές” σας, που βάζουν τροχοπέδη στη ζωή και στο μέλλον μου.
Είμαι όμηρος μιας σάπιας κατάστασης που επικρατεί στην ομάδα, η οποία δε μου δίνει ούτε τα δεδουλευμένα μου ούτε την ελευθερία μου. Ο μόνος λόγος της ανακοίνωσης είναι αυτός. Η ανακοίνωση αυτή βγαίνει απευθυνόμενη στην κερκίδα, τους φίλαθλους, τη γειτονιά και τους ανθρώπους της που δίνουν το παρόν και στηρίζουν το ποδόσφαιρο σαν άθλημα και όχι σαν μπίζνα.
Η στεναχώρια της αποχώρησης είναι σίγουρα μεγάλη, αλλά μας χωρίζουν πολλά με τους ανθρώπους που απαρτίζουν την ομάδα, και δεν έχουν να κάνουν με οικονομικές απολαβές και ανταλλάγματα, αλλά με αξίες και ιδανικά που προφανώς είναι τελείως έξω από τον κόσμο όπως τον αντιλαμβάνονται αυτοί.
Με εκτίμηση και σεβασμό προς την ιδέα της “Σάντα” και τον φίλαθλο κόσμο της»
Βαγγέλης Κόλλιας

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.