«Νίκη Πολιτών»: Αστοχία και δίκη προθέσεων από την Δημοτική αρχή

Είμαστε υποχρεωμένοι, για λόγους αρχών, να απαντήσουμε στην δήλωση του κ. Μυλωνάκη επί της πολιτικής κριτικής που του έγινε, από πολλές πλευρές του Δημοτικού φάσματος της πόλης μας, για την ανάθεση καθηκόντων Αντιδημάρχου σε Δημοτική του Σύμβουλο με ακραίο αντιδραστικό λόγο.

Αρχικά ψεύδεται ότι κάναμε τέτοια κριτική προεκλογικά, στην συνέχεια περιγράφει την άποψη μας ως «μονότονη και ύποπτα άκομψη» (τι εννοεί άραγε;) συμπληρώνοντας ότι «είμαστε ηττημένοι των εκλογών» και κάνει δίκη προθέσεων χωρίς να απαντά επί της ουσίας.

Θα περίμενε κανείς μια κάποια διαφοροποίηση στις πολλές αναρτήσεις της Αντιδημάρχου, αρκετές των οποίων υπάρχουν και σήμερα, που αποδεικνύουν τα λεγόμενα όλων όσοι, και δεν είναι λίγοι, αντέδρασαν.

Οφείλουμε όλες και όλοι να απομονώνουμε ομοφοβικές και αντιδραστικές αντιλήψεις και να μην θυσιάζουμε τα πάντα στον βωμό της εξουσιολαγνίας.

ΥΓ: Ο χειρισμός του θέματος της ορκωμοσίας της κ. Ρουμελιώτη ήταν ατυχής. Εκλήθη να ορκιστεί, την πρώτη φορά, χωρίς να υπάρχει απόφαση της αποκεντρωμένης Περιφέρειας.

Είχε απόλυτο δίκιο η Αντιπολίτευση όταν το επεσήμανε στον κ. Μυλωνάκη, στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, και σωστά η ορκωμοσία της έγινε με δεύτερη πρόσκληση, μετά την απόφαση της Περιφέρειας.

16 Ιανουαρίου 2024

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης

«ΝΙΚΗ Πολιτών Αγίας Παρασκευής»

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.