Γιώργος Οικονόμου: Πρωτοφανής μεθόδευση αποκλεισμού δημοτικής παράταξης από τις Σχολικές Επιτροπές

Σε μία πρωτοφανή αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική ενέργεια, κατέληξε η συνεννόηση δύο παρατάξεων της αντιπολίτευσης (Νίκη και Αγία Παρασκευή η πόλη μας) για τον ορισμό εκπροσώπων στα Νομικά Πρόσωπα των Σχολικών Επιτροπών.
Υιοθέτησε την πρόταση Ζορμπά (παρά τους αρχικούς ενδοιασμούς Σταθόπουλου) να αποκλειστεί η Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή, δηλαδή η τρίτη παράταξη της αντιπολίτευσης και να εκπροσωπηθούν όλες οι άλλες, ακόμη και η έβδομη!!! με το αστείο πρόσχημα ότι ο επικεφαλής της Νέας Αρχής εξελέγη με τις ψήφους της συμπολίτευσης Αντιπρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής!!!
Είναι μία πράξη ακραία αντιδημοκρατική που παραβιάζει την αρχή της αναλογικότητας και τον σεβασμό της λαϊκής ετυμηγορίας.
Καταγγέλλουμε στους δημότες αυτόν τον πολιτικό εκτροχιασμό και εναγκαλισμό Ζορμπά- Σταθόπουλου που κατέληξε “τιμωρητικά” στον αυθαίρετο αποκλεισμό της παράταξής μας.

 Όπως μάλιστα δήλωσε ο επικεφαλής Γιώργος Οικονόμου στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο,  αν γίνει δεκτή  αυτή η λογική,  θα προσφύγουμε κατά της απόφασης, δεδομένου μάλιστα ότι η σχετική ψηφοφορία πραγματοποιήθηκε χωρίς τα ονόματα της αντιπολίτευσης.
Σημειωτέον ότι οι παρατάξεις “Λαϊκή Συσπείρωση” και “Φυσάει κόντρα” με δηλώσεις των επικεφαλής  διαχώρισαν την θέση τους από αυτόν τον αποκλεισμό και την παραβίαση της αρχής της αναλογικότητας.
Δυστυχώς επιβεβαιώνεται πανηγυρικά ότι οι υπόγειες διαδρομές στην πόλη μας καλά κρατούν με πρωταγωνιστές τα ίδια πρόσωπα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.