Αρχική ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή Γιώργος Οικονόμου: Δεν επιτρέπω σε κανέναν να σπιλώνει το ήθος μου...

Γιώργος Οικονόμου: Δεν επιτρέπω σε κανέναν να σπιλώνει το ήθος μου και την διαδρομή μου

Δεν συνηθίζω να απαντώ σε ανυπόστατα και κακόβουλα ερωτήματα που αναρτώνται σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με αφορούν. Δεν επιτρέπω όμως σε κανέναν να σπιλώνει το ήθος μου και την διαδρομή μου στις Ένοπλες Δυνάμεις για την οποία έχω τιμηθεί και είμαι υπερήφανος.
Οι γνωστοί λασπολόγοι που  έχουν τεθεί κυριολεκτικά στο περιθώριο της πόλης, θα πάρουν απάντηση από την δικαιοσύνη, στην οποία έχω ήδη προσφύγει για παρόμοιες δηλώσεις τους.
Και επειδή η λάσπη αυτών που κρίνουν “εξ ιδίων τα αλλότρια” μπορεί να προβληματίζει κάποιους για το τι συμβαίνει στην πραγματικότητα,  διαβεβαιώνω τους δημότες, ότι στην διαδικασία εκλογής Αντιπροέδρου της Δημοτικής Επιτροπής, ουδεμία προσυνεννόηση και πολιτική “συναλλαγή” έγινε με  τον δήμαρχο και με τα στελέχη της δημοτικής αρχής που με υπερψήφισαν. Εφαρμόστηκε απλώς η Νομοθεσία η οποία διαδικαστικά επιβάλει να εκλέγεται ο Αντιπρόεδρος από όλα τα μέλη της Επιτροπής και όχι μόνο από την αντιπολίτευση.
Δυστυχώς αυτό ενόχλησε τον κύριο Ζορμπά που δεν ήταν παρών, δεν μπορεί να αντιληφθεί κατά την δική του λογική τα γεγονότα και προφανώς δεν μπορεί να συμβιβαστεί με τον νέο του ρόλο. 

Γιώργος Οικονόμου

Αντιπτέραρχος Μηχανικός ε.α.

Δημοτικός Σύμβουλος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

«Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή»

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.