Αγωνιστική δράση των υποδομών – Γ.Σ.Α.Π.

Το τμήμα Γυναικών είχε ρεπό το ΣΚ που μας πέρασε, έτσι το ενδιαφέρον μονοπώλησαν οι

αγώνες των υποδομών. Νεάνιδες και κορασίδες Β προχώρησαν με νίκες, ενώ οι

κορασίδες σκόνταψαν. Τα γαλανόλευκα αστέρια ισοπαλία! Υπάρχει και στο μπάσκετ,

όταν είναι αναπτυξιακό και εκπαιδευτικό!

Α. ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΓΣΑΠ  –   ΚΡΟΝΟΣ ΑΟ ΓΕΡΑΚΑ Β    81 – 12  (28-5, 19-0, 20-4, 14-3)

Τη Δευτέρα 23/01 οι νεάνιδές μας αναμετρήθηκαν με τη Β ομάδα του Κρόνου Γέρακα. Αγώνας χωρίς εκπλήξεις για τα κορίτσια μας, αφού οι αντίπαλες ήταν μόλις 8 και η ανωτερότητα της ομάδας μας ήταν ξεκάθαρη. Άλλη μια νίκη και ένα ροζ φύλλο στη συλλογή μας. Όπως φαίνεται από το σκορ, ο αγώνας ήταν «περίπατος» για τις νεάνιδές μας που παρατάχθηκαν στο γήπεδο με την προσθήκη της Ντορέττας Φραγκούλη, που είμαστε σίγουροι πως θα δυναμώσει ακόμα περισσότερο την ομάδα μας. Όλα τα κορίτσια είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής αλλά και συνεισφορά στο τελικό σκορ του αγώνα, είτε με καλάθια είτε με ασίστ. Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 29/1, στο γήπεδο ΓΚΡΑΒΑΣ ΑΝ. με την ομάδα ΑΕ ΓΚΡΑΒΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΝ.

ΓΣΑΠ (Στρατής Κ.) Λάσκαρη Ρ. 4 , Αγριογιάννη 10, Φραγκούλη 19(1), Γιαννοπούλου 6, Μήτση, Κουκουμέλη, Κοντογιωργάκη 15(1), Μάγειρα 5(1), Σπυρίδωνος 12, Τούτση 6, Κεϊσογλου 4

Φάση από τον αγώνα με τον Κρόνο Β

Β. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α

Γ.Σ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΑΝΤΑΙΟΣ 28-41 (5-12, 9-9, 7-10, 7-10)

Το Σάββατο 25/11 (ώρα 18.00) στο κλειστό γυμναστήριο Ζέτα Λαούδη (Κοντόπευκο), η ομάδα μας αγωνίστηκε εναντίον του Ανταίου στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Κορασίδων. Αν και η διαφορά θέσης στο βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος προμήνυε μια εύκολη νίκη του Ανταίου (2ος στη βαθμολογία με μία μόνο ήττα από τον Παναθηναϊκό), τα κορίτσια μας έπαιξαν με πολύ δύναμη και πάθος διεκδικώντας τη νίκη σε ένα φαινομενικά χαμένο παιχνίδι. Η άμυνα μας στάθηκε πολύ ικανοποιητικά απέναντι σε έναν φύσει επιθετικό και σκληρό αντίπαλο. Η αστοχία όμως των παικτριών μας, ειδικά σε κάποιες εύκολες φάσεις και οι πολλές χαμένες ελεύθερες βολές ήταν οι λόγοι που έγειραν την πλάστιγγα προς τη μεριά του Ανταίου. Στις αγωνιστικές που ακολουθούν έχουμε αρκετά κρίσιμα παιχνίδια να δώσουμε, αρχής γενομένης με την ομάδα του Μ.Ε.Λ.Α. στο Αιγάλεω, για την 14η αγωνιστική, στις 27/1 και ώρα 11.30. Ελπίζουμε πως αν η ομάδα μας «κατεβεί» στους αγώνες αυτούς με την ίδια αγωνιστική διάθεση και τσαγανό θα πετύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Καλή συνέχεια!!!!!

ΓΣΑΠ (Κώστας Στρατής)Τούτση, Παραπαγκίδου, Μεϊτάνη, Κασκαβέλη, Συρίγου, Λάσκαρη Ρ., Γιαννοπούλου, Βερτοπούλου, Αγριογιάννη, Μαρτάκη

Γ. ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β

13η αγωνιστική : ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ-ΜΑΡΑΘ. – ΓΣΑΠ Β’ 51-61

Σάββατο βράδυ 21:30 , οι, κατά το πλείστον, 13χρονες κορασίδες μας , τέθηκαν αντιμέτωπες με τις 15χρονες παίκτριες του Αστέρα, σε μία «ρεβάνς» της ήττας μας στο Ζέτα Λαούδη. Η ατμόσφαιρα του γηπέδου και οι συνθήκες του παιχνιδιού στο αναμενόμενο πλαίσιο : τύμπανα και ταμπούρλα στις κερκίδες , 32 σφυρίγματα φάουλ στην ομάδα μας έναντι 17 της αντιπάλου , από την επιεικώς απαράδεκτη διαιτητή, πάθος , νεύρα των κοριτσιών του Αστέρα. 8-0 στο πρώτο τρίλεπτο!  Αλλά μέχρι εκεί μπόρεσαν. Οι παίκτριές μας δεν έχασαν την ψυχραιμία τους, συνέχισαν να ακολουθούν  τις οδηγίες της προπονήτριας , 13-16 στο δεκάλεπτο! Από εκεί και μετά , η ομάδα μας έλεγξε το παιχνίδι, έπαιξε φοβερή άμυνα , πήρε τα ριμπάουντ ,κράτησε τη διαφορά και τελικά επικράτησε με 51-61. Οι πανηγυρισμοί ήταν έντονοι και η πικρία των αντιπάλων έκδηλη. Μπράβο στην κερκίδα μας για την άψογη συμπεριφορά και τις συνεχείς παροτρύνσεις, πολλά μπράβο στην κόουτς για την προετοιμασία των κοριτσιών στα αποδυτήρια και την αντιμετώπιση τους καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και, πιο πολύ από όλους, συγχαρητήρια και πολλά μπράβο στις παίκτριες, που έδειξαν αθλητικό χαρακτήρα, παιδεία και πειθαρχία και δεν …μάσησαν , παίρνοντας μεγάλη νίκη!

ΓΣΑΠ(Ναζίρη)Καραπατή,Γρηγοριάδη,Πρίφτη,Αθανασίου,Σεφερλή,Μιχαλάτου,Πάγια,Φαρσάτη,

Κοράκη,  Πολυχρονοπούλου, Καραδήμου, Πρεζά

Δ. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

Η αγωνιστική δράση των παγκορασίδων δεν διεκόπη κατά την εορταστική περίοδο, μιας και κανονίστηκαν φιλικά παιχνίδια:

30/12/2023 :  Κλείσαμε τη χρονιά με νικηφόρο φιλικό στα Σπάτα , με ΑΟΚ ΣΠΑΤΩΝ.

5/1/2024 : Ποδαρικό στο 2024 με ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. Για τους παλαιότερους και παλαιότερες , η φανέλα με τον θεό του πολέμου έφερε στο μυαλό πολλά βράδια Πέμπτης, όταν όλη σχεδόν η Ελλάδα παρακολουθούσε τα ευρωπαϊκά παιχνίδια της εμβληματικής εκείνης ομάδας.

Αγωνιστικά, φιλική ήττα με ένα καλάθι διαφορά!

Ε. ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

ΒΡΙΛΙΣΙΑΚΟΣ – Γ.Σ.Α.Π.

Στην εκτός έδρα αναμέτρηση σε ανοιχτό γήπεδο με κακές καιρικές συνθήκες η ομάδα μας τα Γαλανόλευκα παίζοντας και οι 12 παίχτριες σε ένα δύσκολο παιχνίδι αναδείχτηκε ισόπαλη(!) με τον Βριλισιακό. Η προσπάθεια συνεχίζεται και προετοιμαζόμαστε για τον επόμενο αγώνα.ΓΣΑΠ( Ναζίρη) Σεφερλή, Αθανασίου, Φουρναράκη, Καλαπόδα, Ντρακότι, Παρόντι, Θεοδωροπούλου, Σπηλιοπούλου, Κυρίτση, Χουρδάκη, Κωτσάκη, Ζαχαράτου

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.