Εδώ δεν γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά, τα sites φταίνε!!!

weathercock. Photo//istockphoto

Γράφει η Λένα Μαρκή

Αναρωτιέμαι τι άλλο θ’ ακούσουμε και θα διαβάσουμε πια από μια παράταξη που δεν μπορεί ακόμα να βρει το δρόμο της…

 Ένα δελτίο τύπου της δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» προκάλεσε αναστάτωση λόγω μιας λάθους πληροφορίας που περιείχε (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ). Σαφώς δεν ήταν κάτι φοβερό και διορθώθηκε με νέα σύντομη ανακοίνωση. Να δεχτώ καλή τη πίστει, ότι ο συντάξας του δελτίου τύπου μπέρδεψε τα ονόματα, στον καθένα μπορεί να τύχει. Βέβαια την ευθύνη φέρει ο υπογράφων επικεφαλής, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν έγινε και καμιά καταστροφή. Την επόμενη φορά υποθέτω θα είναι περισσότερο προσεκτικοί αμφότεροι.

Το δελτίο τύπου με το λάθος δημοσιεύτηκε στην επίσημη διαδικτυακή σελίδα της παράταξης και σε αρκετά ενημερωτικά sites αυτούσιο και πανομοιότυπο σε όλα. Στο aparaskevi-images.gr στο άρθρο με την διάψευση αναφέρθηκε από την πρώτη στιγμή το link από το επίσημο site της «Αγίας Παρασκευής η πόλη μας» και δημοσιεύτηκε αντίστοιχη φωτογραφία για του λόγου το αληθές.

Δεν είναι δυνατόν όμως να βγαίνει λάβρος ο πρώην επικεφαλής της παράταξης και πρώην δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς και να φέρεται κατά των ενημερωτικών sites, τοπικών και υπερτοπικών. Δεν μπορεί να στέλνει μηνύματα δημόσια τύπου «ΥΓ: Το μήνυμα αφορά τα site .Εάν νομίζετε , ότι ο δήμος έχει χρήματα για πέταμα , για να λιβανίζετε την νέα διοίκηση και το δήμαρχο , είστε σε πολύ βαθύ ύπνο .» αφήνοντας υπόνοιες για όλα τα ειδησεογραφικά sites της περιοχής.

Facebook, 27/1/2024

Αρχικά, προφανώς ο ίδιος γνωρίζει σε ποια οικονομική κατάσταση παρέδωσε το Δήμο. Και σίγουρα θα είναι πολύ «σφιχτή» μιας και ο ίδιος μιλούσε για γερή αύξηση των δημοτικών τελών για να ανταπεξέλθει ο Δήμος. Έτσι είναι, όταν προεκλογικά ανοίγει κανείς πολλά μέτωπα για ψηφοθηρικούς λόγους, γνωρίζοντας ότι δεν υπάρχουν οι οικονομικές αντοχές, μετά τα βρίσκει σκούρα. Στην προκειμένη περίπτωση την «πληρώνει» ο επόμενος.

Όσο για το λιβάνισμα, φαίνεται ότι ο κ. Ζορμπάς έχει δύο μέτρα και δύο σταθμά. Όταν επί θητείας του τα sites δημοσίευαν το έργο του ήταν όλα καλά καμωμένα, τώρα θα «λιβανίζουν» τη νέα δημοτική Αρχή!!! Αστειότητες και πασατέμπος για να περνάει η ώρα. Ο κ. Ζορμπάς προβαίνει σε δίκην προθέσεων, συκοφάντηση του Τύπου και κάνει έκδηλη την άποψή του για την ελευθερία στην ενημέρωση των πολιτών.

Όσο για τον «βαθύ ύπνο» μάλλον ισχύει για την παράταξή του, αφού με δύο ουσιαστικά επικεφαλής έχουν χάσει το μπούσουλα. Υπογράφει ο νόμιμος επικεφαλής, βγαίνει ανενημέρωτος ο πρώην να πάρει θέση και να κάνει επίθεση. Άλλος είναι ο αρχηγός εκτός δημοτικού συμβουλίου και άλλος εντός. Και ενίοτε, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο ένας “αδειάζει” και εκθέτει τον άλλον.

Λοιπόν εκεί στην «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» ας κοιτάξουν να συντονιστούν που δεν γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά, να λύσουν τα ενδοπαραταξιακά τους θέματα και ας αφήσουν τα sites να κάνουν τη δουλειά τους. Όσο για τον πρώην δήμαρχο κ. Βασίλη Ζορμπά, καλό είναι να ενημερώνεται πριν βγει να επιτεθεί μέσα από τα social media, γιατί με τον τρόπο του μπορεί να κάνει μεγάλη ζημιά στον νυν επικεφαλής και πολιτικό του παιδί Βασίλη Σάρκουλα. Πιθανά μια απόσυρση από το προσκήνιο να ήταν περισσότερο ωφέλιμη.

Ωφέλιμη θα ήταν και μια δημόσια τοποθέτηση σχετικά με τη θέση του κ. Ζορμπά για τα sites από τον επικεφαλής κ. Βασίλη Σάρκουλα.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.