Η παράταξη “η πόλη μας” επαληθεύει την κ. Κουτεβίνη – “Αναγράφηκε εκ παραδρομής”

Μετά το σάλο που προκλήθηκε περί συμπόρευσης ή μη της κ. Κουτεβίνη με την “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”, μας εστάλη από το γραφείο Τύπου της παράταξης η ακόλουθη ανακοίνωση. Η ανακοίνωση με υπογραφή του επικεφαλής Βασίλη Σάρκουλα ανασκευάζει και επαληθεύει την κ. Κουτεβίνη.

*****

Στο Δελτίο Τύπου μας, για την εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας της παράταξής μας, αναγράφηκε εκ παραδρομής η συμπόρευση με την παράταξή μας της κυρίας Φώφης Κουτεβίνη αντί της κυρίας Βασιλικής Μακρή.

Με την ανακοίνωσή μας αυτή, αποκαθιστούμε την παραδρομή. Άλλωστε δεν έχουμε ούτε εκδηλώσαμε ποτέ το ενδιαφέρον μας για συνεργασία με την κυρία Κουτεβίνη.

Βασίλης Σάρκουλας

Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Οδοντίατρος-Τ. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.