Διαψεύδει η Φώφη Κουτεβίνη την ανακοίνωση για συμπόρευσή της με την «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Δεν ξεκίνησε καλά η χρονιά για την δημοτική παράταξη «Αγία Παρασκευή η πόλη μας» αφού με την δημοσίευση του δελτίου τύπου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της έρχεται και η διάψευση.

Η κ. Φώφη Κουτεβίνη που ανακοινώνεται από τον επικεφαλής κ. Βασίλη Σάρκουλα ότι συμπορεύεται με την εν λόγω παράταξη, δήλωσε δημόσια και απερίφραστα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Η παρουσία της στην εκδήλωση είχε καθαρά κοινωνικό χαρακτήρα. Μάλιστα η κ. Κουτεβίνη επιφυλάσσεται κάθε νομίμου δικαιώματός της!

Η διάψευση στην προσωπική της σελίδα στο FB

Δημιουργείται λοιπόν η απορία πως βρέθηκε να είναι από επισκέπτης, μέλος;

Να σημειώσουμε ότι η κ. Κουτεβίνη στις δημοτικές εκλογές του Οκτώβρη 2023 ήταν υποψήφια με τον συνδυασμό “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή” του κ. Γιώργου Οικονόμου.

Πρώτο επικοινωνιακό στραβοπάτημα με σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων; Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τη συνέχεια του έργου, μιας και οι πληροφορίες μας λένε ότι οι διαψεύσεις δεν σταματούν εδώ …

Η δημοσίευση στο site της παράταξης

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.