Δεύτερη διάψευση για την “πόλη μας” – Ούτε η Ξανθή Κωτσάκου προσχωρεί – Τι λέει η “Νέα Αρχή”

Η κ. Ξανθή Κωτσάκου με τον κ. Γιώργο Οικονόμου επικεφαλής της “Νέας Αρχής”

Στο δελτίο τύπου της για την κοπή της βασιλόπιτας η δημοτική παράταξη “Αγία Παρασκευή η πόλη μας” ανακοίνωσε έξι (6) νέες συμπορεύσεις με την παράταξη. Ήδη, όπως έχει δημοσιεύσει το aparaskevi-images.gr, υπήρξε ανακοίνωση διάψευσης από την κ. Φώφη Κουτεβίνη. Τώρα με την ακόλουθη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της “Νέας Αρχής” υπάρχει και δεύτερη διάψευση για την κ. Ξανθή Κωτσάκη. Το δις εξαμαρτήν ουκ ανδρός σοφού έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι. Κάτι θα ήξεραν εκείνοι … Μήπως πρέπει να πάρει σοβαρή θέση επ’ αυτού ο επικεφαλής τους κ. Βασίλης Σάρκουλας; Και μήπως όπως αναγράφεται ακολούθως πρέπει “να ασχοληθεί με τα του οίκου του”;

///////

Αναλυτικά το δελτίο τύπου της “Νέας Αρχής”:

Σας ενημερώνουμε ότι η κ. Ξανθή Κωτσάκου η οποία απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους, επικοινώνησε με τον επικεφαλής της παράταξής μας, Γιώργο Οικονόμου, και διέψευσε την προσχώρησή της στην παράταξη  “Αγία Παρασκευή η Πόλη μας”.

 Παραμένει δε, ενεργό στέλεχος της δημοτικής παράταξης “Νέα Αρχή για την Αγία Παρασκευή”. Η παρουσία της στην εν λόγω κοπή  πίτας έγινε για κοινωνικούς και μόνο λόγους, και κατόπιν προσωπικής πρόσκλησης. Ουδέποτε τέθηκε θέμα προσχώρησής της σε άλλη παράταξη. Σε σχετική ανακοίνωση θα προβεί και η ίδια μόλις επιστρέψει.

Ωστόσο, επειδή το τελευταίο διάστημα παρακολουθούμε απίστευτα πράγματα και ανακοινώσεις που παραποιούν την αλήθεια και ονόματα που συμπεριλαμβάνονται “εκ παραδρομής” !!!,  καλούμε τον  κ. Βασίλη Σάρκουλα  να διορθώσει  άμεσα την σχετική ανακοίνωση. Είναι πολύ λυπηρό να ξεκινά με τέτοιες ενέργειες οι οποίες δεν συνάδουν με  το πολιτικό ήθος.

Επίσης του συστήνουμε να αποδεσμευτεί από τις μεθοδεύσεις και την μικροπολιτική του προκατόχου του και να ασχοληθεί με τα του οίκου του, όπου αυτή η ιδιότυπη διαρχία και η έλλειψη συντονισμού έχει φθάσει στα όρια της γραφικότητας. Ίσως να μην έχει αντιληφθεί ότι η πολιτική των πελατειακών σχέσεων και των “μεταγραφών” με καρέκλες, ταξίματα και  υποσχέσεις  δεν εμπόδισε την κατάρρευση.

Οι μάχες κερδίζονται στο πραγματικό πεδίο,  στην μελέτη και την διαχείριση των προβλημάτων, στις προτάσεις,  στο επίπεδο αντιπαράθεσης και στον σεβασμό των αντιπάλων. Οι δημότες και οι ενεργοί πολίτες από αυτά θα μας κρίνουν.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Η Ανακοίνωση της Ξανθης Κωτσακου

Καλή εβδομάδα !! Σχετικά με το δελτίο τύπου της παράταξης «Αγία Παρασκευή -η Πόλη μας » μετά την κοπή της πίτας δηλώνω ότι παρέστην εκει ως ενεργός πολίτης τιμώντας τον κ Σαρκουλα , προσωπικα , κ δείχνοντας στοιχεία καθολικης συνεργασιας όπως πιστεύω καθότι προέχει η ευημερία της πόλης μας κ ουχι η αντιπαράθεση !!!

Παραμενω στην «Παραταξη Νέα Αρχή του κ Γιώργου Οικονόμου» κ θεωρώ ότι εκ παραδρομής ανεφέρθη ότι προσχώρησα στην παραταξη του κ Σαρκουλα ο οποίος με ευγένεια με ρώτησε αν θέλω να με αναγγείλει τιμώντας την παρουσια μου εκει ως εκλεγείσα Τρίτη κατά σειρά στην παραταξη Νέα Αρχή !!!

Ας έχουμε μια δημιουργικη χρόνια με Ομόνοια συναίνεση ,συνεργασία αγαστή για το καλό της όμορφης πόλης μας!!!

Ξάνθη Κωτσακου

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.