Τεράστιο διπλό του Πηγάσου στα Ιλίσια 4-2 τον Ερμή

Μεγάλη έκπληξη έλαβε χώρα στο κλειστό “Αντώνης Φώτσης” στα Ιλίσια το βράδυ του Σαββάτου, με τον Πήγασο να επικρατεί με 4-2 του Ερμή στο εναρκτήριο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League.

Έχασαν έδαφος οι γηπεδούχοι στη μάχη για την 3η θέση, μένοντας στους 29 βαθμούς και την 7η θέση, ενώ η ομάδα της Αγίας Πσρασκευής ανέβηκε στους 16, δείχνοντας πολύ θετικό αγωνιστικό πρόσωπο και είναι σε καλό φεγγάρι αυτή την περίοδο.

Οι φιλοξενούμενοι του Αυγουστίνου Κάτσαρη έπαιξαν άριστα την κόντρα στο πρώτο μέρος και έχασαν πολλές ευκαιρίες για περισσότερα από ένα γκολ που πέτυχε στο πρώτο 20λεπτο με τον Πρωτονοτάριο (8′), με τον Ερμή να εγκλωβίζεται και να μην βρίσκει λύσεις.

Στο β’ μέρος και μετά το 2-0 του Πηγάσου με τον Σούλη στο 27′, ο Θανάσης Τσακανίκας έβαλε πέμπτο παίκτη και η ομάδα του ισοφάρισε 2-2 με τους Κολέντζο (30′) και Τσέλιο (32′). Το μομέντουμ έδειχνε να αλλάζει, όμως ο Πήγασος είχε τον τελευταίο λόγο στο ματς.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν με πέμπτο παίκτη προκειμένου να βρουν τρίτο γκολ για την ανατροπή και η ομάδα της Αγίας Παρασκευής κατάφερε να βρει δύο γκολ στην κόντρα χωρίς αντίπαλο γκολκίπερ με τους Ψαρούλη Α. (37′) και Ψαρούλη Γ. (39′).

Πηγή futsalhellas.com

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.