Βασίλης Σάρκουλας για διαψεύσεις: με τη συναίνεσή τους ανακοίνωσα τη συμπόρευση

Λυπάμαι πολύ που θα ασχοληθώ με ένα θέμα, που κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο. Και λυπάμαι, γιατί έχω μάθει στη ζωή μου όταν λέω κάτι  να το εννοώ και να μην υπαναχωρώ από τον λόγο που έδωσα. Αναφέρομαι στις διαψεύσεις της κυρίας  Ξανθής Κωτσάκου  και του κυρίου Παρασκευά Λειβαδάρου.

Μετά την εκλογή μου ως επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας», αρκετοί υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι άλλων παρατάξεων αλλά και πολλοί που δεν είχαν ασχοληθεί έως τότε, επικοινώνησαν μαζί μου και μου δήλωσαν ότι πλέον θα συμπορευτούν μαζί μας στις επόμενες εκλογές, κάτι που με χαρά αποδέχτηκα. Συμφωνήσαμε ότι η συμπόρευσή τους θα ανακοινωθεί στην κοπή της Βασιλόπιττας της παράταξής μας, όπως και έγινε. Στην εκδήλωση μας αυτή δεν ανακοίνωσα την παρουσία τους ως τιμητικές παρουσίες μελών άλλων παρατάξεων αλλά δημόσια, σε επήκοο των πάνω από 300 παρόντων, ανακοίνωσα  τη συμπόρευσή τους αυτή ενώ ήταν και οι ίδιοι παρόντες και με προηγούμενη συναίνεσή τους. Κανείς από αυτούς δεν αντέδρασε τότε, η κυρία Κωτσάκου μάλιστα χαιρέτισε και τους παρόντες.

Ειλικρινά δεν γνωρίζω αν κάποιος μεσολάβησε με πιέσεις -και ποιες-  για να τους εξαναγκάσει να υπαναχωρήσουν στη συνέχεια και, αν και προφανές, δεν με αφορά. Με θλίβει η εξέλιξη αυτή αν και δεν θέτει σε αμφισβήτηση τη δική μου αξιοπιστία.

Βασίλης Σάρκουλας

Επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «Αγία Παρασκευή η πόλη μας»

Οδοντίατρος-τ. Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.