Παραίτηση της Ιωάννας Κουτσουρά μετά από 20χρ. προσφοράς στο Σύλλογο Τσακού

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΙΩΑΝΝΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟΛΕΓΕΝ  Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΣΑΚΟΥ

Ο μόνος δρόμος…

Με αυτή την επιστολή μου, με πολύ σκέψη και ψυχικό φορτίο τεράστιο,

Θέλω να δηλώσω, παρότι επενεκλέγηκα, ότι δεν μπορώ να συνεχίσω και την επόμενη διετία να είμαι μέλος του νέου Δ.Σ., που προέκυψε από τις εκλογές στις 7-4-2024. Μετά από 20 και πλέον χρόνια παρουσίας μου στον σύλλογο, όσα και η ίδρυση του συλλόγου της γειτονιάς μας,

Παραιτούμαι.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ, ΣΕ ΕΝΑ Δ.Σ., ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ, ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΕΝΤΑΣΕΙΣ, ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΛΕΚΤΙΚΕΣ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ Δ.Σ.

ΠΟΛΩΣΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΞΑΠΕΛΥΣΑΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΒΑΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑ, ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ , ΜΕ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΗ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ, ΠΟΥ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Ευχαριστώ τους φίλους και γείτονες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις πρόσφατες εκλογές.

Δηλώνω με ειλικρίνεια και εν συναίσθηση, ότι θα συνεχίσω να είμαι ενεργός πολίτης και δίπλα τους.

ΙΩΑΝΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ

Γεν. Γραμματέας του απερχόμενου Δ.Σ. του Συλλόγου κατοίκων Τσακού

Τ. Δημοτική σύμβουλος

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.