Ο Γιάννης Σερκεδάκης υποψήφιος πρόεδρος της ΕΦΟΑ

Έφτασε η ώρα των εκλογών στην Ομοσπονδία μας. Σήμερα, μόλις δύο ημέρες πριν από τις εκλογές, είμαι βέβαιος ότι η νέα ημέρα της αντισφαίρισης είναι δίπλα μας. Αυτή τη βεβαιότητα μού τη δίνετε εσείς.
 
Σε αυτούς που είναι δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια της αγωνίας για την αντισφαίριση, όλα αυτά τα «πέτρινα χρόνια», έχετε προστεθεί πολλοί και το ρεύμα της ανανέωσης δεν μπορεί πια να το εμποδίσει κανείς.
 
Όταν ξεκίνησα αυτόν τον αγώνα, που διαρκεί όλους τους τελευταίους μήνες, πίστευα ότι οι ιδέες που υποστηρίζω είναι πλειοψηφικές και είχα την ελπίδα ότι θα μπορέσουν οι συνάδελφοι να ξεπεράσουν άγονες και προσωποκεντρικές ομαδοποιήσεις.
 
Εκείνη η αρχική ελπίδα μου είναι πλέον βεβαιότητα, που δεν την αντλώ μόνο από την θετική ανταπόκρισή σας στις προγραμματικές θέσεις μου. Την αντλώ κυρίως από τη ζωντανή επικοινωνία που είχα με συναδέλφους σωματείων σε πολλές περιοχές της χώρας μας, σε όσο περισσότερες μπορούσα, στη  Μακεδονία, στη Θράκη,στην Ηπειρο, στην Κεντρική Ελλάδα, στην Πελοπόννησο. Αυτή η ζωντανή επικοινωνία με όλους σας, τον καθένα από εσάς χωριστά και όλους μαζί, θα ενταθεί μετά τις εκλογές. Με μια εκτακτη  Γ.Σ. που θα μπορούμε να τοποθετηθούμε για ολους και για όλα με άνεση χρόνου.
 
 Από την περιοδεία , έγινα μαζί σας πιο σοφός ,η ανταπόκριση ήταν τεράστια, οι ιδέες που πήρα για το αύριο του Ελληνικού Τένις με έκαναν χαρούμενο  γιατί κατάλαβα τι σημαίνει να αγαπάς το Τένις και να εργάζεσαι γι αυτό!.
 
Αυτή η επικοινωνία μου μαζί σας δεν είχε σκοπό μόνο να σας πείσει για την ορθότητα των θέσεών μου, αλλά κυρίως να ακούσω και να μάθω από τον κάθε συνάδελφο χωριστά. Να ακούσω τα προβλήματα και τους στόχους του καθενός σας, για να γίνουν προβλήματα και στόχοι της Ομοσπονδίας μας.
 
Θέλησα να συνομιλήσω ζωντανά μαζί σας, για να σάς εκφράσω και με αυτό τον τρόπο τον σεβασμό μου για τα σωματεία σας και για τον αγώνα που δίνετε καθημερινά, χωρίς να έχετε ουσιαστική βοήθεια από την Ομοσπονδία όλα αυτά τα χρόνια.
 
Αυτό αλλάζει τώρα! Η Ομοσπονδία θα είναι πλέον δίπλα σας. Η Ομοσπονδία μας είναι ένωση σωματείων και χωρίς τον καθένα από εμάς δεν υπάρχει.
 
Συνάδελφοι, φίλοι, η 27η Μαρτίου είναι εδώ. Η αναγέννηση της Ελληνικής Αντισφαίρισης έρχεται. Σάς ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.
 
Με εγκάρδιους χαιρετισμούς και βαθιά εκτίμηση,


ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ
ΥΠ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΟΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Α.ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ