Διαδικτυακή Ημερίδα με Θέμα: «Επικαιροποίηση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) στις 30/9

Διαδικτυακή Ημερίδα με Θέμα: «Επικαιροποίηση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού (COVID-19) στο εργασιακό περιβάλλον των Ο.Τ.Α. – Νέα δεδομένα-Εμβολιασμός-Μέτρα προστασίας-Ορθές πρακτικές», οργανώνει η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. την ΠΕΜΠΤΗ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2021, στις 10.00 το πρωί στα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Αθήνα) και στην οποία θα συμμετέχουν οι πιο κάτω επιστήμονες.

Ομιλητές:

  • ΒΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ: Καθηγητής Μικροβιολογίας, Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, Σχολή Δημόσιας Υγείας, Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής (ΠΑ.Δ.Α). Μέλος Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για την COVID-19.
  • ΘΑΝΑΣΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ: Ειδικός Ιατρός Εργασίας, MD, MSc, MPH, PhD. Μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Ιατρικής της Εργασίας και Περιβάλλοντος (Ε.Ε.Ι.Ε.Π)
  • ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: Ομότιμος Καθηγητής Ιατρικής της Εργασίας. Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας. Πρώην Πρόεδρος του ΕΛ.ΙΝ.Υ.Α.Ε.
  • ΜΑΡΓΕΛΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: Μηχανολόγος-Μηχανικός. Τεχνικός Ασφαλείας.
  • ΝΤΟΥΝΙΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Καθηγητής Επαγγελματικής-Περιβαλλοντικής Υγείας. Τμήμα Πολιτικών Δημόσιας Υγείας, Σχολή Δημόσιας Υγείας ΠΑ.Δ.Α.
  • ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Μηχανολόγος -Ηλεκτρολόγος, Ηλεκτρονικός. Τεχνικός Ασφαλείας, Επιστημονικός Υπεύθυνος ΕΞ.Υ.Π.Π.
  • ΨΑΛΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ: Ιατρός-Παθολόγος. Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής. Ιατρική Σχολή Ε.Κ.Π.Α.

Συντονισμός:

  • ΜΑΚΡΥΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Υγιεινολόγος-Επόπτης Δημόσιας Υγείας. ΜPH, c.PhD. Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Εποπτών Δημόσιας Υγείας. Συντονιστής της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

Η Ημερίδα θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. στο YOUTUBE (poeota.gr):

Σχετικός σύνδεσμος θα υπάρχει στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (www.poeota.gr) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook). Κατά την διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης, θα παρέχεται η δυνατότητα υποβολής ερωτημάτων, που θα αποσταλούν στο e-mail: info@poeota.gr και που θα απαντηθούν από τους συμμετέχοντες στη Διαδικτυακή Ημερίδα.