Νέα ονομασία και νέο ισχυρό λογότυπο για τους ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ οδεύοντας δυναμικά προς τις εκλογές (VD)

Τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή» παρουσίασε τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2023 ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης σε πολυπληθή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Αγίας Παρασκευής.

Εκεί παρουσιάστηκε το νέο όνομα και το νέο ισχυρό λογότυπο του συνδυασμού. Πλέον η δημοτική παράταξη παίρνει έναν άλλο πολιτικό αέρα δύναμης, αξιοπιστίας και σταθερότητας. Ενδυναμώνεται και βαδίζει σταθερά προς τη νίκη στις εκλογικές διαδικασίες του Οκτωβρίου 2023. Αυτή την αλλαγή αντικατοπτρίζει το νέο λογότυπο.

Όπως εξήγησε ο κ. Μυλωνάκης “η νέα ταυτότητα, σηματοδοτεί τη μετεξέλιξη της Ομάδας Ενεργών Πολιτών «Αλλάζουμε», που συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2019 και τα τελευταία 5 χρόνια άσκησε ενεργά το ρόλο της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αγίας Παρασκευής, με δημιουργικές και πρωτοπόρες προτάσεις και με διάθεση σύνθεσης προς το συμφέρον των δημοτών.

Σήμερα εξακολουθεί να αποτελεί την αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση που έχει ανάγκη η πόλη, αξιοποιώντας την εμπειρία της τελευταίας πενταετίας, αλλά διατηρώντας πάντα την ίδια ενέργεια, φρεσκάδα και διάθεση για θετική αλλαγή.

Αυτή η δυναμική εκφράζεται μέσα από τη νέα οπτική ταυτότητα του Συνδυασμού, που πλέον ονομάζεται «Αλλάζουμε την Αγία Παρασκευή». Το λογότυπο έχει σχεδιαστεί ώστε να υπογραμμίζει τη σύνθεση και τον πλουραλισμό των ανθρώπων, που συμμετέχουν στην αυτοδιοικητική αυτή προσπάθεια.

Τα πολλά είδωλα του Α που επιστρέφουν στη θέση τους, με κατεύθυνση προς τα εμπρός, εκφράζουν την έννοια της Αλλαγής, την Αγία Παρασκευή και την Αναδόμηση, που έχει ανάγκη η πόλη.

Αποτυπώνουν την κοινή συνισταμένη ανθρώπων, που εκκινούν από διαφορετικές πολιτικές ιδεολογίες, μοιράζονται όμως κοινές αξίες και το όραμα για μια σύγχρονη, βιώσιμη πόλη.

Τα χρωματιστά γυάλινα βέλη εκφράζουν τη στόχευση σε ένα δημιουργικό και εξωστρεφές αύριο, παραπέμποντας ταυτόχρονα στη διαφάνεια και τη λογοδοσία, ως βασικές αρχές του Συνδυασμού στην άσκηση των καθηκόντων του”.

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.