«Νίκη Πολιτών»: Συνέντευξη τύπου παρουσίασης υποψήφιων με αέρα ανανέωσης και νίκης

Σε ειδική Συνέντευξη Τύπου και με αέρα ανανέωσης και νίκης ο Γιάννης Σταθόπουλος, επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης «ΝΙΚΗ των ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής» και Δήμαρχος 2014-19 παρουσίασε 36 καινούργιους υποψήφιες/ους Δημοτικούς Συμβούλους για τις εκλογές του Οκτωβρίου.
Συντονιστές της Συνέντευξης ήταν η Δημ. Σύμβουλος Μαργαρίτα Δημητρίου μέλος της Συντονιστικής επιτροπής της Γραμματείας της «ΝΙΚΗΣ» και ο Δημοσιογράφος Σώκος Ζαχαρίας, υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου.
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της «ΝΙΚΗΣ» Πάνος Γκόνης, Δημητρης Κονταξής, Τερψιχόρη Γκιόκα και Σοφία Αϊδίνη.
Επίσης παρευρέθηκαν, ο τ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γεράσιμος Βλάχος, οι πρ. Δημοτικοί σύμβουλοι της «ΝΙΚΗΣ» Γιάννης Μποσταντζόγλου & Χρύσα Κολώνια (2014-2019) όπως και πολλές/οι υποψήφιοι των εκλογών του 2019.
Ο Γιάννης Σταθόπουλος με ιδιαίτερη χαρά καλωσόρισε τους πρώτους 36 νέους υποψηφίους δημιουργώντας με τα λόγια του ένα ενωτικό, γεμάτο αισιοδοξία και προοπτική κλίμα τονίζοντας ότι η «Νίκη Πολιτών» είναι και θα παραμείνει μια Ανεξάρτητη από κόμματα, δημοκρατική, συλλογική Κίνηση πολιτών που υπηρετεί την Αγία Παρασκευή και τους Δημότες και όχι πολιτικά κόμματα.
Αναφέρθηκε, επίσης, στο κυρίαρχο, ενωτικό συστατικό της παράταξης που είναι οι αρχές και αξίες με τις οποίες πορεύθηκε από το 1998 και που θεμελίωσαν την συλλογικότητα της « Νίκης Πολιτών» και χαρακτηρίζουν την πολυετή προσφορά της στο κοινωνικό σύνολο έως σήμερα.
Έκλεισε, τέλος, την ομιλία του με το νικηφόρο και αισιόδοξο μήνυμα, ότι η πρώτη αυτή παρουσίαση είναι το ξεκίνημα της ανανέωσης και συνέχειας που θα ολοκληρωθεί την 31η Αυγούστου, ημέρα κατάθεσης των ψηφοδελτίων.
Τα ονόματα των καινούργιων υποψηφίων, για τις Δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου, είναι:

 1. Αλεξόπουλος Θανάσης
 2. Αντζουλίδης Αντώνης
 3. Βλαχάκης Γιάννης
 4. Γεραντώνης Γιώργος
 5. Γεράσιμος Γιάννης
 6. Γεωργοπούλου Γιούλη
 7. Γιαννόπουλος Φώτης
 8. Γιοβάς Σπήλιος
 9. Γκόλιας Περικλής
 10. Δημητρίου Αντώνης
 11. Καζαμία Μαρκέλλα
 12. Καλπακτσόγλου Θέμης
 13. Καραμπουγιούκογλου Μαρία
 14. Κορομπίλη Ρούλα
 15. Κωτσιόπουλος Γιώργος
 16. Λουδάρος Νίκος
 17. Μαρίπας – Πολυμέρης Γιώργος
 18. Μπιρμπάκος Νικόλας
 19. Μπρέστα Βάσια
 20. Νιαβή Βιβή
 21. Νίκας Σπύρος
 22. Ξύδης Τάσος
 23. Παναγιωτοπούλου Φανή
 24. Παπανικολάου Γιώργος
 25. Παπαποστόλου Ήρα
 26. Παρασκευοπούλου Ασημίνα
 27. Πολίτου Αγγελική
 28. Πρωτοσυγγελίδου – Φλατσούση Κατερίνα
 29. Σουσούδης Δημήτρης
 30. Σταματάκη Ελίνα
 31. Σταμούλης Κωνσταντίνος
 32. Τζανή-Μανδηλά Πηνιώ
 33. Τζατζιμάκης Χρήστος
 34. Φαλούκας Θανάσης
 35. Φεγκάλι Έλενα
 36. Χαρτά Ιωάννα.

26 Απριλίου 2023

Το Γραφείο Τύπου της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης
«ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής»

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.