Τοπική Αγ. Παρασκευής ΠΑΣΟΚ: Με ανακρίβειες και χωρίς καμία δέσμευση για τον Δήμο η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην πόλη

Ο κ. Πρωθυπουργός είπε στον Δημόκριτο ότι συνάντησε “πολλά νέα παιδιά τα οποία επέλεξαν να αφήσουν καλοπληρωμένες δουλειές στο εξωτερικό για να έρθουν να εργαστούν εδώ”. Ξέχασε να αναφέρει οτι σύμφωνα με τα στοιχεια της eurostat η καθαρή εκροή ελλήνων πολιτων προς το εξωτερικό συνεχίζεται.

Αναφέρθηκε στα μετρα που λαμβάνει για ακρίβεια τη στιγμή που μεχρι σήμερα τα μέτρα αυτά αποδεικνύεται οτι επιδοτούν την ακρίβεια ενώ αποτελουν μόνο ένα μέρος των διογκωμένων φόρων που εισπράτει το κράτος απο τον ΦΠΑ και τους φόρους κατανάλωσης εδώ και τρια χρόνια

Είπε οτι η οικονομία “είναι η πρώτη προτεραιότητα”. Μάλλον εννούσε για τα μεγάλα συμφέροντα που αυτή τη στιγμή ξεκοκαλίζουν τα εισοδήματα των πολιτών μέσα απο ανεξέλεγκτα και αθέμιτα υπερκέρδη που τροφοδοτούνται απο την ασυδοσία μεγάλων επιχειρήσεων και τραπεζών και απο την προκλητική χρηματοδότηση απο το Ταμείο Ανάκαμψης.

Αναφερθηκε σε αλλαγές στην Παιδεία και στην Υγεία τη στιγμή που η χώρα μας αποτελεϊ ουραγό στη χρηματοδότηση τους αναμεσα στις χώρες της ΕΕ και πρωταθλήτρια στην παραπαιδεία και στην ιδωτική δαπάνη για υπηρεσίες υγείας.

Αναφέρθηκε στην ασφάλεια όταν η εγκληματικότητα ακόμα και στις πιο βαριές της μορφές εκδηλώνεται αχαλίνωτη σε κάθε γειτονιά της Αθήνας.

Αναφέρθηκε στη στήριξη της τοπικής αυτοδιοίκησης τη στιγμή που η χώρα μας παραμένει τελευταία σε δαπάνες της τοπικής αυτοδιοίκησης ως ποσοστό του ΑΕΠ ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ. Και μάλιστα στην ομιλία του δεν δεσμεύτηκε για συγκεκριμένη στήριξη στον δήμο μας. Στις ερχόμενες Ευρωεκλογές ο Ελληνικός Λαός  θα δώσει την απαντήση.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.