Καταιγισμός διαψεύσεων. Π. Λειβαδάρος: “Δεν εξέφρασα ποτέ  το ενδιαφέρον να ενταχτώ στην παράταξη”

.

Από πότε οι επισκέψεις λαμβάνονται ως συμπόρευση με μια δημοτική παράταξη; Μια απορία που οφείλει πλέον να απαντήσει η “Αγία Παρασκευή η πόλη μας” και ο επικεφαλής της (;) κ. Βασίλης Σάρκουλας. Από τις έξι (6) ανακοινωμένες επίσημα προσχωρήσεις δεχτήκαμε στο mail του aparaskevi-images.gr δύο διαψεύσεις (Κωτσάκη, Λειβαδάρος), μια έγινε μέσω Facebook (Κουτεβίνη) και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται και τέταρτη. Μήπως η παράταξη να αφαιρέσει πλήρως τα ονόματα και να επανεξετάσει το ζήτημα; Καλό θα ήταν δε ο επικεφαλής να πάρει μια δημόσια συνολική θέση σχετικά.

Ακολουθεί το mail που λάβαμε από τον κ. Παρασκευά Λειβαδάρο:

“Η παρουσία μου στην εκδήλωση κοπής πίτας της παράταξης “Αγία Παρασκευή – Η Πόλη Μας” ήτανε με τον θεσμικό ρόλο που έχω σαν πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών, Εφήβων, Ενηλίκων ΑμεΑ και όλων των παιδιών «Εθελοντούμε» και αντίστοιχα θα παρευρεθώ σε παρόμοιες εκδηλώσεις κι άλλων παρατάξεων. 

Δεν εξέφρασα ποτέ  το ενδιαφέρον να ενταχτώ στην παράταξη. 

Παρακαλώ θερμά να διορθωθεί η δημοσίευση και αντιστοίχως έχω  επικοινωνήσει  το αίτημα μου στην παράταξη. 

Με εκτίμηση 

Λειβαδάρος Παρασκευάς”

Το επίμαχο σημείο του δελτίου τύπου στο site της παράταξης “Αγία Παρασκευή η πόλη μας”

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.