Λυτρώθηκε με Ιγνατίδη ο Πανιώνιος, 1-0 στην Αγ. Παρασκευή

Ένας ποδοσφαιριστής που διατηρεί στενή σχέση με τα δίχτυα έδωσε τη λύση στον Πανιώνιο, αλλά και τη δυνατότητα να διατηρηθεί στο +7 από τους διώκτες του, στην κορυφή του 4ου ομίλου.

Οι κυανέρυθροι τα βρήκαν… σκούρα στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής απέναντι στην τοπική ομάδα και τον κακό αγωνιστικό χώρο, με τον υψηλόσωμο φορ να σκοράρει στο 71ο λεπτό για το γκολ που έμελλε να κρίνει το ματς (0-1). Με αυτό τον τρόπο, μάλιστα, ο 27χρονος φορ έφτασε τα 15 γκολ σε 20 παιχνίδια, αρκετά εκ των οποίων έχουν υπάρξει νικητήρια!

Στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα μέτριο παιχνίδι, χωρίς αρκετές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και με τους φιλοξενούμενους να έχουν την υπεροχή, δίχως όμως να καταφέρνουν να τη μετουσιώσουν σε γκολ ή έστω αξιόλογες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος ενέτεινε την πίεσή του και ευτύχησε στο 62ο λεπτό να αποκτήσει αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω αποβολής του Μυτάκη με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τράβηγμα σε αντίπαλο. Λίγο νωρίτερα η -νεανική και ανανεωμένη- «Σάντα» είχε βρεθεί κοντά στο γκολ στη μεγάλη της στιγμή στο παιχνίδι, όμως ο Πρίφτης δεν πρόλαβε να σουτάρει μετά το κοντρόλ που έκανε απέναντι στον Σκαφίδα, με τον γκολκίπερ των πρωτοπόρων να του παίρνει τη… μπουκιά από το στόμα!

Ο Πανιώνιος έψαξε πιο επισταμένα το γκολ, το οποίο τελικά ήρθε στο 71ο λεπτό, όταν ο Γροντής πέρασε κάθετη πάσα στον Χοτζάλλι, εκείνος έκανε το γύρισμα και ο Ιγνατίδης με προβολή στο πρώτο δοκάρι νίκησε τον Αραμπατζή για το 0-1. Στη συνέχεια, έχοντας πλέον αποκτήσει το προβάδισμα, η ομάδα του Κ. Γεωργιάδη έκανε διαχείριση και, συγχρόνως, δημιούργησε ευκαιρίες για να διευρύνει την επικράτησή της, κάτι που όμως δεν έγινε.

Διαιτητές: Λεμπέσης, Ιωαννίδης-Τριανταφυλλίδης (Πειραιά)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Ζάχος (20′ λ.τρ. Πλατυκώστας (70′ Αντωνέας)), Κουράκλης, Κοντοές, Πρίφτης, Μυτάκης, Δημήτρουλας (75′ Καστανιώτης), Στυλιανόπουλος, Μούζος, Μπουμπουλίμα, Κουτσουπιάς (70′ Σεφέρη)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Παυλάκης, Παντελίδης (65′ Καλάγια), Καλύβας, Μπρέγκου, Στούπης (90′ Φερεκίδης), Γροντής, Αρναρέλλης, Μπουρλάκης (84′ Τσιμιδόπουλος), Ιγνατίδης.

Πηγή; soccerlive.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.