Συλλήψεις ανηλίκων στην Αγία Παρασκευή και νότια προάστια

Σε τρεις συλλήψεις ανηλίκων προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Παρασκευής. 

Από τους αστυνομικούς της επιχειρησιακής δράσης για την αντιμετώπιση της ανήλικης παραβατικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής, εντοπίστηκε και συνελήφθη, το βράδυ της Παρασκευής, ένας 15χρονος που επιτέθηκε μαζί με άλλα άτομα σε συνομήλικό του.Το θύμα βρισκόταν με φίλους του στην πλατεία Αγίας Παρασκευής, όταν τον προσέγγισε η ομάδα ατόμων με απειλητικές διαθέσεις.

Ο 15χρονος απομακρύνθηκε από το σημείο, αλλά εκείνοι τον καταδίωξαν και αφού έπεσε στο έδαφος, ο κατηγορούμενος του επιτέθηκε με γροθιές και λακτίσματα, απευθυνόμενος στο θύμα με υβριστικές εκφράσεις.

Αστυνομικοί αναζήτησαν τον δράστη και αφού τον ακινητοποίησαν, τον οδήγησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Αγίας Παρασκευής, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για εξύβριση και σωματική βλάβη.

Επίσης το βράδυ της Παρασκευής, συνελήφθησαν δύο 17χρονοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο που κινούνταν στην περιοχή της Βουλιαγμένης.

Αστυνομικοί που περιπολούσαν στα νότια προάστια, έκριναν ύποπτη την κυκλοφορία του ανωτέρω οχήματος και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Κατά την διενέργεια λεπτομερούς ελέγχου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκε αναδιπλούμενος σουγιάς και εφτά αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες που περιείχαν 12,5 γραμμ. κάνναβη, «επιμελώς κρυμμένες εντός λούτρινης κούκλας και στο πορτμπαγκάζ».

Ακολούθως, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Βάρης, Βούλας και Βουλιαγμένης και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και περί εξαρτησιογόνων ουσιών, ενώ κατασχέθηκαν τα ανωτέρω και το εν λόγω αυτοκίνητο.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι γονείς των ανωτέρω για την παραμέληση της εποπτείας τους.

Πηγή: real.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.