Σε καλό δρόμο η ένταξη της βιοκλιματικής Κοντοπεύκου στο ΕΣΠΑ

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες το έργο που αφορά το Κοντόπευκο με κόστος ύψους 8.000.000€, δηλαδή βιοκλιματική ανάπλαση – πεζοδρόμια – ποδηλατόδρομος (των οδών Δερβενακίων, Πεντέλης, Κύπρου κλπ) βρίσκεται σε καλό δρόμο να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ. Η Δημοτική Αρχή περιμένει  από στιγμή σε στιγμή να  ολοκληρωθεί ο προσυμβατικός έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο και να ξεκινήσει το έργο.

Εάν επιτευχθεί η ένταξη, γεγονός που το ευχόμαστε, συνολικά τα έργα της τελευταίας τριετίας που πραγματοποιούνται στο Δήμο μας μέσω ΕΣΠΑ θα ανέρχονται στο ποσό των 18.000.000€. Από αυτά τα 10.οοο.οοο€ έχουν ήδη παρθεί από το Δήμο.

Συντελείται έτσι μια ακόμα επιτυχία για την παράταξη Ζορμπά και θα κατασκευαστεί ένα ακόμα μεγάλο έργο προς όφελος των δημοτών, χώρις αυτοί να επιβαρυνθούν ούτε ένα €. Διαπιστώνουμε ότι παρά την οικονομική ύφεση, υπάρχει σωστός προσανατολισμός της Δημοτικής Αρχής  ώστε η πόλη να μην εγκαταλειφθεί στην τύχη της, αντίθετα στον τομέα των μεγάλων έργων έχει κάνει μεγάλες προόδους με την κατασκευή ήδη τριών έργων από το  ΕΣΠΑ. Η βιοκλιματική του Κοντοπεύκου, με ότι αυτή συνεπάγεται, είναι ένα έργο που έχει ανάγκη η περιοχή και έφτασε η ώρα να πραγματοποιηθεί.

.

podilatodromos