ΕΚΤΑΚΤΟ: Μεγάλη φωτιά αυτή τη στιγμή στο Σπυρούδη

IMG_8225 copy

Μεγάλη φωτιά μαίνεται αυτή τη στιγμή (9/5/14, 4:43μμ) στο πολιτιστικό πάρκο “Στ. Κώτσης” Αγίας Παρασκευής, πρ. στρατόπεδο Σπιρούδη.

Η φωτιά ήδη κατακαίει 2 τολ, προξενώντας τεράστιες ζημιές. Στην περιοχή επιχειρούν 5 μεγάλα οχήματα της Πυροσβεστικής και 4 μικρά και παρουσία περίπου 30 πυροσβεστών, καθώς και ανθρώπινο δυναμικό από την αυτεπιστασία του Δήμου.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πρόκειται για εμπρησμό και σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων η φωτιά προκλήθηκε από μαθητές κοντινού σχολείου.

Από την πρώτη στιγμή στο χώρο του πάρκου έσπευσε ο Δήμαρχος κ. Βασίλης Ζορμπάς, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι οι ζημιές θα αποκατασταθούν σύντομα. Μέσα στα τολ υπήρχαν τα φωτιστικά που προοριζόνταν για την ανάπλαση του Κοντοπεύκου. Εκεί έσπευσαν τόσο ο κ. Τσιαμπάς, όσο και η κ. Ελένη Δάβαρη που πρόσφεραν σημαντική βοήθεια καθώς και άλλοι δημοτικοί παράγοντες.

Μείνετε συντονισμένοι, σε λίγο περισσότερες πληροφορίες και video.

IMG_8205 copy

IMG_8220 copy

IMG_8238 copy

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook