ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οι νέοι Αντιδήμαρχοι της Αγίας Παρασκευής

 19/6/2012

Τρεις νέοι Αντιδήμαρχοι και δύο που παραμένουν στην θέση τους, είναι η νέα διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής. Συγκεκριμένα κατόπιν επικοινωνίας που είχαμε με τον Δήμαρχο κο Ζορμπά μάθαμε ότι παραμένουν στην θέση τους οι κυρίες Ελένη Δάβαρη και Ελευθερία Παπαδοπούλου και αντικαθιστώνται οι κοι Δ. Αλεφαντής, Ν. Κωβαίος-Ντούσκος και Γ. Παναγόπουλος.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι είναι οι κύριοι Κών/νος Τσιαμπάς και Τίμος Κωστόπουλος και η κυρία Γερασιμίνα Μουχτούρη. Μένει να μάθουμε ποιόν τομέα θα αναλάβει ο καθένας.

Να σημειώσουμε ότι είναι τέλειος συγχρονισμός! Τις ώρες που ετοιμάζεται η νέα κυβέρνηση της χώρας, έχουμε και νέα διοίκηση στο Δήμο Αγίας Παρασκευής.

Να ευχηθούμε λοιπόν στους Αντιδημάρχους δύναμη, ευαισθησία και αντοχή. Ας έχουν για σκοπό τους την ευημερία της πόλης μας και ας αρχίσουν από τα μικρά ανεβαίνοντας προς τα μεγάλα.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θα τολμήσουμε να κάνουμε μια πρόβλεψη για το ποιός θα πάει, σε ποιά θέση και το μέλλον θα δείξει αν κάναμε λάθος ή πετύχαμε διάνα.

Υποθέτουμε λοιπόν πώς οι κυρίες Δάβαρη και Παπαδοπούλου μένουν ως έχουν, η κα Μουχτούρη στον τομέα Κοινωνικής πολιτικής (Κωβαίος), ο κος Τσιαμπάς στην διεύθυνση διοικητικών υπηρεσιών (Αλεφαντής) και ο κος Κωστόπουλος στη διοίκηση οικονομικών (Παναγόπουλος).

Αναμένουμε …