Ο Αντιπεριφερειάρχης Β. Τομέα κ. Μανιάτης χαιρετίζει την παρουσίαση του βιβλίου “Ανατολικά της γεύσης”

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κώστας Μανιάτης, παραβρέθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου, στην παρουσίαση του βιβλίου «Ανατολικά της Γεύσης» στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής, οι εκδόσεις Cosmosware και η εβδομαδιαία εφημερίδα της Αγίας Παρασκευής «Περισκόπηση».

Στην ομιλία του ο Αντιπεριφερειάρχης  Κώστας  Μανιάτης αναφέρθηκε στην αξιόλογη και σημαντική προσφορά του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικρασιατών της Ανατολικής Αττικής, στην ανάδειξη και διατήρηση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, των παραδόσεων  και των εθίμων του τόπου μας που αποτελούν ανεκτίμητη παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές.  Όπως είπε ο κος Μανιάτης «οφείλουμε όλοι από όποια θέση και αν κατέχει ο καθένας μας, να διατηρήσουμε ζωντανή την παράδοση που  μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας .Οι έλληνες της Μικράς Ασίας με  την έλευση τους στη Μητέρα Πατρίδα, μέσα σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, κατάφεραν να διακριθούν σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής. Η δε συμβολή τους στην οικονομική ανάκαμψη της Ελλάδας υπήρξε καθοριστική».

Αναφερόμενος στην έκδοση του βιβλίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κώστας Μανιάτης τόνισε τη σπουδαιότητα του βιβλίου το οποίο από την πλευρά του συμβάλλει στη διατήρηση της παράδοσης. Ευχήθηκε να εκπληρώσει το σκοπό για τον οποίο εκδόθηκε, δηλαδή να διατηρήσει ζωντανό ένα κομμάτι της μικρασιατικής καταγωγής.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Κώστας Μανιάτης επανέλαβε για άλλη μια φορά ότι η «Περιφερειακή Ενότητα του Βόρειου Τομέα Αθηνών είναι πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους προσπάθειες Συλλόγων και Φορέων».

 

    Ο Αντιπεριφεριεάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών, Κώστα Μανιάτης, χαιρετίζει την εκδήλωση. Δίπλα του o υπεύθυνος των εκδόσεων Cosmosware και διευθυντής της εφημερίδας «Περισκόπηση» Φίλιππος Λέτζης μαζί με την Πρόεδρο του Συλλόγου Μικρασιατών Ανατολικής Αττικής Παρασκευή Παπαγεωργίου.

 

 Κατάμεστη η αίθουσα εκδηλώσεων του πολυχώρου DaVinci στην Αγία Παρασκευή, όπου και πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου «Ανατολικά της Γεύσης».