Τιμητική 3η θέση για τον Μιχάλη Σακελλαρίδη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ 2022

Photo: tennisnews.gr

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών 2022, ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του ΟΑ Αθηνών με την συμμετοχή 224 αθλητών και αθλητριών.

Η λήξη έφερε την 3η θέση στην Αγία Παρασκευή με τον Μιχάλη Σακελλαρίδη αθλητή του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής (ΟΑΑΠ). Ο Μιχάλης κατέκτησε την 3η θέση που αποτελεί τιμή, μετά την ήττα από τον 1ο Αριστοτέλη Θάνο (ΑΟΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ) στα ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ, μετά από ένα κλειστό παιχνίδι που μπορούσε κάλλιστα να επικρατήσει (75,63).

ΜΟΝΑ ΑΝΔΡΩΝ

1ος ΘΑΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ (ΑΟΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ)

2ος ΞΥΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (ΑΟΑ ΦΙΛΟΘΕΗΣ)

3ος ΣΑΚΕΛΑΡΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ (ΟΑ ΑΓ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ)

——-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.