Δυνατή παρουσία της Σαπφώς Σακελλαρίδη στα διεθνή Court

Μια νίκη και μια ήττα για την Σακελλαρίδη στο 25άρι του Aschaffenburg

Η Σαπφώ Σακελλαρίδη, αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, ολοκλήρωσε την εβδομάδα της στο Aschaffenburg της Γερμανίας με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα, στη φάση των “16” της χωμάτινης διοργάνωσης της ITF.

Η 19χρονη Ελληνίδα, Νο.5 στην παγκόσμια κατάταξη της ITF και Νο.453 στην WTA, άνοιξε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά των 25.000 δολαρίων με μια νίκη με ανατροπή επί της Γερμανίδας Julia Middendorf, με 4-6, 6-2, 7-5.

Προκρίθηκε χάρη σ’ αυτή στις “16” καλύτερες, όπου αντιμετώπισε την Ρωσίδα Darya Astakhova, Νο.2 στο ταμπλό και Νο.279 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, από την οποία ηττήθηκε με 6-3, 6-1.

Θυμίζουμε πως η Σακελλαρίδη είχε μια εκπληκτική εβδομάδα την προηγούμενη εβδομάδα στο Γκέτσο της Ισπανίας, όπου κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τελικό σε μια ακόμα διοργάνωση των 25.000 δολαρίων, γνωρίζοντας στις λεπτομέρειες την ήττα από τη Selena Janicijevic.

Στο Aschaffenburg της Γερμανίας η νεαρή Ελληνίδα έπαιξε και στο διπλό, μαζί με τη Ρουμάνα Arina Gabriela Vasilescu, στον 1ο γύρο όμως ηττήθηκαν σε ένα κλειστό ματς από τις Γαλλίδες Audrey Albie και Alice Robbe, με 7-6 (1), 6-4.

Πηγή: tennisnews

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων