Νέα μεγάλη πρόκριση για τη Σαπφώ Σακελλαρίδη στο Hechingen της Γερμανίας

4άδα στο 60άρι του Hechingen 

Μια νέα μεγάλη πρόκριση πήρε η αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής, Σαπφώ Σακελλαρίδη, στο Hechingen της Γερμανίας, για να προκριθεί για πρώτη φορά στην καριέρα της σε ημιτελικό διοργάνωσης 60.000 δολαρίων.

Στον μεγαλύτερο ημιτελικό της καριέρας της προκρίθηκε η Σαπφώ Σακελλαρίδη, η οποία ξεπέρασε το εμπόδιο της Julia Terziyska από τη Βουλγαρία, στο Boso Ladies Open Hechingen στη Γερμανία.

Η Σακελλαρίδη ήταν μπροστά με 7-5, 3-2, όταν η Terziyska εγκατέλειψε λόγω κάποιου προβλήματος τραυματισμού, με τη 19χρονη Ελληνίδα να παίρνει την πρόκριση σε 78 λεπτά.

Για πρώτη φορά στην καριέρα της προκρίθηκε σε έναν τόσο μεγάλο ημιτελικό η Σακελλαρίδη, η οποία αυτή την εβδομάδα πραγματοποίησε και την πρώτη της είσοδο στο Top 400 της παγκόσμιας κατάταξης, ανεβαίνοντας συγκεκριμένα στο Νο.389 της WTA.

Πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή εβδομάδα στο 60άρι του Hechingen η Σαπφώ, η οποία ξεκίνησε από τα προκριματικά την πορεία της και σήμερα πέτυχε την 5η συνεχόμενη νίκη της, χωρίς να έχει χαμένο σετ.

Στα προκριματικά είχε αποκλείσει την Ουζμπέκα Larisa Bekmetova με 6-0, 6-1 και τη Ρουμάνα Oana Gavrila με 6-3, 6-1. Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό κέρδισε τη Γερμανίδα Ella Seidel με 6-3, 6-3 και στη φάση των “16” μια ακόμα Γερμανίδα, τη Joelle Lilly Sophie Steur, με 6-3, 6-2.

Αύριο, η Σακελλαρίδη θα αντιμετωπίσει για την ημιτελική φάση την Κροάτισσα Lea Boskovic, Νο.343 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA.

Πηγή: tennisnews.gr

——

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.