Στο Νο 1 της Ελλάδας στα διπλά η ΣΑΠΦΩ! Νέος τίτλος στο 25άρι του Monastir για τη Σακελλαρίδη!

H Σαπφώ Σακελλαρίδη η Αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αγίας Παρασκευής κέρδισε τον 1ο τίτλο της στο 2023, στο διπλό της διοργάνωσης των 25.000 δολαρίων του Monastir, μαζί με την Oana Gavrila.

Μόλις 2 εβδομάδες μετά τον χαμένο τελικό που είχε ξανά μαζί με την Gavrila σε ένα 40άρι στο Monastir, η Σακελλαρίδη και η Ρουμάνα συμπαίκτριά της κέρδισαν αυτή τη φορά τον τίτλο σε τουρνουά 25.000 δολαρίων της ITF, επικρατώντας στον σημερινό τελικό της Γιαπωνέζας Miho Kuramochi και της Ταϊβανής Chia Yi Tsao, με 7-5, 4-6, 10-6.

Δεν είχαν εύκολο έργο η Σακελλαρίδη και η Gavrila, που κατάφεραν να κερδίσουν τρια παιχνίδια στο match tie-break. Στον 1ο γύρο είχαν κερδίσει τις Ρωσίδες Tatiana Prozorova και Anastasia Zolotareva με 6-3, 5-7, 10-6, στα προημιτελικά απέκλεισαν τις Βουλγάρες Denislava Glushkova και Gebriela Mihaylova με 6-3, 6-2, ενώ στα ημιτελικά κέρδισαν τη Ρωσίδα Anastasia Kovaleva και την Κινέζα Sijia Wei, με 6-3, 4-6, 10-6.

Αυτός ήταν ο 2ος τίτλος που έχει κερδίσει η Σακελλαρίδη παρέα με την Gavrila, με την οποία είχαν κερδίσει άλλον έναν τίτλο πέρσι στο Monastir, επίσης σε τουρνουά 25.000 δολαρίων.

Στη διοργάνωση αυτής της εβδομάδας κέρδισε τον 1ο της φετινό τίτλο και 13ο συνολικά στην καριέρα της σε τουρνουά της ITF στα διπλά – έχει και 4 κερδισμένους ITF Pro τίτλους στα μονά.

Τις τελευταίες 2 εβδομάδες, η 19χρονη Σαπφώ είναι στο Νο.1 της Ελλάδας στα διπλά, καθώς έχει ανεβεί στο Νο.182 της παγκόσμιας κατάταξη της WTA. Τη Δευτέρα αναμένεται να βελτιώσει ξανά το career high της, καθώς θα κερδίσει 4 ή 5 θέσεις, αναλόγως και από τα υπόλοιπα αποτελέσματα στα ITF τουρνουά του Σαββατοκύριακου.

Πηγή:tennisnews.gr

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.