Νέο πρόγραμμα Υγείας για τα μέλη του ΣΕΑΑΝ σε συνεργασία με το Military Club

Στο πλαίσιο των διαρκών προσπαθειών μας για τη στήριξη, κατά λόγο αρμοδιότητας, του θεσμού του Εφέδρου Αξιωματικού και ταυτόχρονα τη στήριξη των μελών μας Εφέδρων Αξιωματικών και των οικογενειών τους, μέσα στην παρατεταμένη δυσμενή δημοσιονομική κατάσταση στη χώρα και τις συνθήκες της πανδημίας, τον Μάρτιο του 2021 ο ΣΕΑΝ Αν. Αττικής σύναψε συνεργασία με το Military Club.

Μέσω αυτής της συνεργασίας τα μέλη μας, που διαθέτουν έγκυρη υπηρεσιακή ταυτότητα Εφέδρου Αξιωματικού και είναι ενήμεροι όσον αφορά στην οικονομική συνδρομή τους προς τον Σύνδεσμο, μπορούν να εγγραφούν ως μέλη του Military Club, με πολλαπλά και σημαντικά προνόμια που δύνανται να φέρουν μια οικονομική ανάσα και διευκολύνσεις στην καθημερινότητα τόσο των μελών μας όσο και των οικογενειών τους, για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης σούπερ μάρκετ (10% κέρδος στον ΑΒ), την τηλεφωνία, την ενέργεια και πληθώρα ειδών, υπηρεσιών και προϊόντων, εξασφαλίζοντας εκπτώσεις σε χιλιάδες επιχειρήσεις πανελλαδικά, μειώνοντας το κόστος ζωής τους.

Σήμερα, το Military Club προσφέρει επιπλέον ένα νέο Πρόγραμμα Υγείας. Συγκεκριμένα, το Military Club έχει συνάψει συνεργασία με την ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗ και την EUROMEDICA και έχει δημιουργήσει το ολοκληρωμένο πρόγραμμα υγείας MILITARY HEALTH CARE, με προνόμια υγείας τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν και τα μέλη του ΣΕΑΝ Αν. Αττικής που διαθέτουν την υπηρεσιακή ταυτότητα:

ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Επισκέψεις στην Ευρωκλινική Αθηνών και Ευρωκλινική Παίδων με κόστος επίσκεψης 5€.

Διαγνωστικές εξετάσεις στη Euromedica με έκπτωση 20% στο κόστος συμμετοχής (με παραπεμπτικό) ή με τιμές ΦΕΚ (ΕΟΠΠΥ) χωρίς παραπεμπτικό

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

• Νοσοκομειακή κάλυψη 20.000€ / άτομο ετησίως στην Ευρωκλινική Αθηνών και σε νοσοκομεία στις πόλεις Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ηράκλειο, Κοζάνη και Ρόδο

• Ανώτατη ηλικία εισόδου στο πρόγραμμα τα 70 έτη και δυνατότητα ασφάλισης τέκνων και εγγονιών με χαμηλό ετήσιο κόστος

Έως 16 ετών92€
Για το 2ο παιδί και άνω46€
Από 16-40 ετών158€
Από 40-70 ετών179€

• Δεν απαιτείται ιατρικός έλεγχος

• Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τη Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος νοσοκομειακού προγράμματος που βρίσκεται στο link αυτό https://militaryclub.gr/ekdilosi-endiaferontos-mc-health-care/ και θα ενημερωθούν από το Military Club όταν ξεκινήσει η διαδικασία σύναψης των συμβολαίων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για το πρόγραμμα θα βρείτε:

• Στο συνημμένο ενημερωτικό φυλλάδιο

• Στο https://militaryclub.gr/ygeia/

• Τηλεφωνικά στο Military Club, τηλέφωνο 2102849135, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00-17:00

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο ΠρόεδροςΘεόδωρος Μπριάνης Ο Γεν. ΓραμματέαςΔρ. Γεώργιος Μιχαήλ

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.