Επιθεώρηση εξέλιξης έργων βιοκλιματικής ανάπλασης στον Τσακό παρουσία του Δημάρχου

Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Αγίας Παρασκευής κ. Βασίλη Ζορμπά, κλιμάκιο του Δήμου αποτελούμενο από τους Αντιδημάρχους κκ. Κώστα Τσιαμπά και Γιώργο Παναγόπουλο καθώς και από εκπροσώπους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 11 Φεβρουαρίου 2013 την περιοχή του Τσακού και πραγματοποίησε επιτόπια επιθεώρηση για την εξέλιξη των έργων Βιοκλιματικής Ανάπλασης που πραγματοποιούνται επί των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Κυκλάδων καθώς και επί των καθέτων οδών.

Το έργο ,το οποίο αναβαθμίζει αισθητά την συνολική εικόνα της περιοχής, περιλαμβάνει ανάπλαση πεζοδρόμιων με στόχο την ανεμπόδιστη προσβασιμότητα των πεζών, αναβάθμιση του αστικού πρασίνου και εκσυγχρονισμό του φωτισμού.

Χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από το ΕΣΠΑ, δεν επιβαρύνει ούτε στο ελάχιστο τον προϋπολογισμό του Δήμου και επομένως δεν πρόκειται να επιβαρύνει οικονομικά τους δημότες.

Παρόντες επίσης ήταν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κατοίκων Τσακού κ. Βασίλης Σαββίδης, το μέλος κ. Δημήτρης Μπεθάνης και η κα. Ιωάννα Κουτσουρά.

Κάτοικοι της περιοχής εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το γεγονός ότι μετά από πολλά χρόνια πραγματοποιείται ένα σημαντικό έργο στην περιοχή και είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα μέλη της Δημοτικής Αρχής και να τους θέσουν επιμέρους ζητήματα.