Επιτέλους κατέβηκε η μπάρα στη Γραβιάς

μπάρα Γραβιάς 18-7-15b

Δυνατοί άνεμοι πνέουν και σήμερα στον Δήμο μας με ταχύτητα περί τα 4,5 μποφόρ. Ο Δήμος Αγίας Παρασκευής βρίσκεται σε επιφυλακή και η μπάρα στο πάρκο της Γραβιάς  είναι κατεβασμένη και απαγορεύει την είσοδο στο δάσος.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Αντρέα Γκιζιώτη (επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης) μας εξέφρασε την απορία ότι έπρεπε να καεί το βουνό για να αποφασιστεί να κατέβει επιτέλους η μπάρα;

Να επισημάνουμε πως ο κ. Γκιζιώτης πολλάκις είχε επισημάνει τον κίνδυνο και την ανάγκη προστασίας του Υμηττού και συχνά στο Δημοτικό Συμβούλιο ζητούσε να λειτουργήσει η μπάρα για το σκοπό που τοποθετήθηκε.

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.