Η Φιλαρμονική του Δήμου πραγματοποίησε συναυλία στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα

IMG_8347 copy

Μεγάλη Τετάρτη σήμερα και ο Ιερός Ναός του Αγίου Ανδρέα στην Αγία Παρασκευή γέμισε με μελωδίες.

Η Φιλαρμονική του Δήμου πραγματοποίησε την προγραμματισμένη της συναυλία με μαέστρο τον Ξεφοφώντα Τζανίνη, μετά την τέλεση από τους ιερείς του ναού, του Μυστηρίου του Ιερού Ευχελαίου και πριν την Ακολουθία του Νιπτήρος.

Ύμνοι που αρμόζουν στο πνεύμα των Αγίων Ημερών και στην εβδομάδα των Παθών αποδόθηκαν από τους μουσικούς και συγκίνησαν τους πιστούς που βρέθηκαν στην εκκλησία.

 

IMG_8328 copy

IMG_8336 copy

IMG_8345 copy

IMG_8353 copy

IMG_8368 copy

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.