Χρυσοί Πανελληνιονίκες οι υπότροφοι κολύμβησης του DEREE – PIERCE

Swim%202

Οι κολυμβητές του Αθλητικού Συλλόγου Κολλεγίου Ντερή κατέκτησαν συνολικά 7 μετάλλια (1 χρυσό – 3 ασημένια – 3 χάλκινα) στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων – Κορασίδων – Εφήβων – Νεανίδων. Το πρωτάθλημα διεξήχθη στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, από 17 έως 19 Ιουλίου, με τη συμμετοχή περίπου 900 αθλητών από 130 συλλόγους απ’ όλη την Ελλάδα. Ολοκληρώθηκε, έτσι, με τον καλύτερο τρόπο η αγωνιστική περίοδος, με συνολική συγκομιδή 12 μεταλλίων, στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της φετινής χρονιάς (3 χρυσά – 5 ασημένια – 4 χάλκινα).

Η μαθήτρια του PIERCE και υπότροφος κολύμβησης, Ξανθή Μητσάκου, κατέκτησε 4 μετάλλια (χρυσό στα 200μ. πεταλούδα – ασημένιο στα 100μ. πεταλούδα – χάλκινο στα 50μ. πεταλούδα – χάλκινο 4×100μ. ελεύθερο κορασίδων), καθώς και ένα χάλκινο στα 4×100μ. ελεύθερο Κορασίδων με την ομάδα σκυταλοδρομίας.

Στη συνολική βαθμολογία, ο Αθλητικός Σύλλογος Κολλεγίου Ντερή κατέκτησε την 11η θέση στη γενική βαθμολογία και την 7η θέση στην κατηγορία Παγκορασίδων Α’Β’ – Κορασίδων ανάμεσα σε σύνολο 138 σωματείων.
Εντυπωσιακή ήταν και η εμφάνιση που πραγματοποίησε η αγωνιστική ομάδα κολύμβησης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων, που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα από τις 10 έως τις 12 Ιουλίου, με τη συμμετοχή 120 σωματείων και 850 κολυμβητών και κολυμβητριών, από όλη την Ελλάδα.

Οι υπότροφοι κολύμβησης του PIERCE, Ζωή Μητσάκου και Χρυσάνθη Σαρασίτη συμμετείχαν σε 7 τελικούς και κατέκτησαν συνολικά 5 μετάλλια: η Ζωή ένα χρυσό και ένα χάλκινο μετάλλιο και η Χρυσάνθη ένα χρυσό και δύο ασημένια. Οι μαθήτριες του PIERCE έκλεψαν την παράσταση και απέδειξαν ότι η κολυμβητική μας ομάδα θα μας χαρίσει πολλές ακόμα επιτυχίες, στο μέλλον.

Συγχαρητήρια στις αθλήτριές μας για την εξαιρετική χρονιά, καλή ξεκούραση και καλή επιτυχία στο νέο αγωνιστικό ξεκίνημα της περιόδου 2015-16!

 

 

—–

Το aparaskevi-images.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες,video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.