Ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού επαναφέρει το θέμα του Ο.Τ. 118

Μη έχοντας καμία ενημέρωση από τους υπεύθυνους, αγωνιώντας για τις νεότερες εξελίξεις και για να αποφύγει τα χειροτέρα, ο Σύλλογος κατοίκων Τσακού έστειλε  επιστολή διαμαρτυρίας αλλά και υπενθύμισης προς το Δήμαρχο και τους επικεφαλής των παρατάξεων σχεικά με το Ο.Τ.118.Αναλυτικά ο Σύλλογος της πόλης μας αναφέρει:

Αγία Παρασκευή, 5/9/2012

Αρ. Πρωτοκ 000928/2012

Προς:

  • Δήμαρχο Αγ. Παρασκευής

Κοινοποίηση:

  • Επικεφαλής Δημοτικών Παρατάξεων

 

Αξιότιμε κε Δήμαρχε,

Μετά τις ιδιαιτέρως δυσμενείς εξελίξεις από τις αρχές καλοκαιριού σχετικά με την απαλλοτρίωση του Ο.Τ. 118 και τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου που ακολούθησαν, δεν έχουμε ενημερωθεί σχετικώς για την πρόοδο του θέματος, καθώς και για τα αποτελέσματα των κινήσεων σας κατόπιν της δικαστικής απόφασης.

Για να προλάβουμε την όποια δυσάρεστη κατάληξη του ζητήματος αυτού, θεωρούμε επιτακτική την ένταξη του θέματος στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες να ενημερωθούν.

Η διατήρηση του Ο.Τ. 118 ως ελεύθερου χώρου πρασίνου αποτελεί προτεραιότητα για εμάς και για όλους τους κατοίκους της πόλης και είμαστε διατεθειμένοι να το διεκδικήσουμε με οποιοδήποτε τρόπο.

 

Μετά τιμής

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

 Ο Πρόεδρος                                                         Ο Γραμματέας

                                         Βας.  Σαββίδης                                                            Αν. Μίχας