Εκλογές ΕΦΟΑ: Τα μηνύματα των υποψηφίων προέδρων πριν την κάλπη

Τα μηνύματα των τριών υποψηφίων για τη θέση του προέδρου της ΕΦΟΑ, Γιάννη Σερκεδάκη, Θεοδώρου Γκλαβά και Δημήτρη Σταματιάδη, λίγο πριν την κάλπη.

Γιάννης Σερκεδάκης: Καμιά ψήφος να μην πάει χαμένη!

Αγαπητοί φίλοι,

ο αγώνας μου συνεχίζεται αμείωτος μέχρι αύριο, μέχρι την ώρα που θα κλείσει η ηλεκτρονική κάλπη. Μακάρι, την ώρα που ο καθένας από εσάς θα βρεθεί αύριο μπροστά στην ευθύνη του για το μέλλον της Ελληνικής αντισφαίρισης να πιστέψει ότι είναι δικαίωμα όλων μας αυτό το μέλλον να είναι καλύτερο. Και ότι αυτό το δικαίωμα είναι πραγματικά, για πρώτη ίσως φορά, στο χέρι μας. Μακάρι εκείνη την ώρα αύριο οι σπόροι που έχω προσπαθήσει να ρίξω όλο αυτό το διάστημα, όλα αυτά τα χρόνια, να δώσουν καρπούς ακόμη και για αυτούς που θα αποφασίσουν την τελευταία στιγμή. Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η δύναμη της Ομοσπονδίας, τόσο πιο ορμητικό θα είναι το νέο ξεκίνημά μας από μεθαύριο.

Πιστεύω στη δύναμη των σωματείων και είμαι περήφανος που πάρα πολλά από αυτά έχουν ήδη ξεπεράσει τις διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος και θα ψηφίσουν με γνώμονα μόνο το καλύτερο για το ελληνικό τένις. Γιατί αυτή η ευκαιρία δεν πρέπει να χαθεί. Γιατί πρέπει να γυρίσουμε σελίδα και όχι να μετανιώνουμε πλέον για χαμένες ευκαιρίες.

Φίλοι μου,
είμαι περήφανος που έδωσα μαζί σας αυτόν τον αγώνα. Είμαι περήφανος που ο αγώνας μου ήταν τίμιος. Είμαι περήφανος που δεν έδωσα ούτε ένα χτύπημα «κάτω από τη μέση». Είμαι περήφανος που μίλησα μόνο με επιχειρήματα και ιδέες. Είμαι περήφανος που δεν στράφηκα εναντίον προσώπων, ενώ θα μπορούσα εύκολα να μιλήσω για προβλήματα, σκάνδαλα και άλλα μίζερα πράγματα που όλοι γνωρίζετε. Είμαι περήφανος που δεν διέσπειρα φήμες κατά κανενός. Είμαι περήφανος που σας κοίταξα στα μάτια και θα μπορώ να σας κοιτάζω και αύριο. Είμαι περήφανος που, χάρη στις δικές σας παροτρύνσεις, κράτησα τη θέληση και την πίστη μου μέχρι τέλους και στέκομαι εδώ σταθερά, υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας.

 Γνωρίζετε όλοι ότι δεν είμαι περαστικός από την Ελληνική αντισφαίριση, ότι δεν έχω μασήσει ποτέ τα λόγια μου, ότι πάντοτε έλεγα αυτά που πίστευα και δεν δίσταζα να συγκρουστώ για το καλό του Ελληνικού τένις, ακόμη και όταν ήμουν μόνος μου. Τώρα είμαστε πολλοί, αλλά ένα πράγμα δεν θα αλλάξει: Θα συνεχίσω να προσπαθώ μόνο για το καλύτερο που αξίζει το Ελληνικό τένις, βάζοντας στην άκρη οποιαδήποτε προσωπική φιλοδοξία. Και ξέρω ότι για αυτή τη στάση μου δεν χρειάζεται να πείσω κανέναν σας. Τη γνωρίζετε όλοι. Γνωρίζω ότι ακόμη και όσοι συνάδελφοι δεν συνταχθούν τελικά αύριο μαζί μου, με τιμάνε με την εμπιστοσύνη τους για τις προθέσεις μου και για τη θέληση να πραγματοποιήσω τους κοινούς στόχους μας.

Όλα αυτά με κάνουν αυτή την ώρα σίγουρο ότι αύριο το βράδυ η Ελληνική αντισφαίριση θα έχει τη Διοίκηση που αξίζει στην Ομοσπονδία της. Ότι αύριο όλοι μαζί θα πανηγυρίσουμε για το μέλλον που αξίζουν όλα τα σωματεία μας, όλοι οι αθλητές μας, όλοι οι προπονητές μας.

Σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου!

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΕΡΚΕΔΑΚΗΣ
ΥΠ.ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΦΟΑ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο.Α.ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ


Θεόδωρος Γκλαβάς: Η ελληνική αντισφαίριση μπορεί και πρέπει να κοιτάξει μπροστά!

Το τένις σήμερα κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Ενωμένοι προχωράμε, με νέες ιδέες, με υγιείς δυνάμεις, μακριά από τις στρεβλώσεις του παρελθόντος, απαλλαγμένοι από μικρότητες και μικροσκοπιμότητες που δεν αφορούν κανένα από εμάς που τόσα χρόνια το ζούμε μέσα στα γήπεδα.

Με νέα ορμή, μαζί με τα σωματεία και τους αθλητές μας, από την Ορεστιάδα μέχρι την Κρήτη, θα πάμε το τένις ακόμα ψηλότερα! Εκεί που του αξίζει! Εκεί που μας αξίζει! Εκεί που το οδηγούν οι επιτυχίες του Στέφανου και της Μαρίας!

Η ΝΕΑ ΜΕΡΑ ΧΑΡΑΖΕΙ!


Δημήτρης Σταματιάδης: Ψηφίζουμε σταθερότητα και ανάπτυξη στο τένις!

Τα Σωματεία μας σήμερα λένε όχι στην κομματικοποίηση και τα επιχειρηματικά συμφέροντα. Ψηφίζουμε σταθερότητα και ανάπτυξη στο τένις. Προχωράμε με σιγουριά για να κάνουμε το τένις πρώτο άθλημα στη χώρα μας την επόμενη τετραετία. Πάμε μπροστά για τη μεγαλη νίκη της οικογένειας του Ελληνικού Τένις!

Πηγή: tennisnews.gr