24ωρη απεργία τις ΠΟΕ-ΟΤΑ στις 24/5

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ:

  1. Προκηρύσσει 24ωρη Πανελλαδική Απεργιακή Κινητοποίηση για το σύνολο των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση την Τρίτη 24 Μαίου 2022 ζητώντας την μονιμοποίηση όλων των εργαζομένων που εργάζονται με επαναλαμβανόμενες συμβάσεις στους Ο.Τ.Α. Α΄ Βαθμού εργαζόμενοι OVID-19, εργαζόμενοι Ε.Σ.Π.Α., εργαζόμενοι στο «Βοήθεια στο Σπίτι», Κ.Δ.Α.Π., Κ.Δ.Α.Π.-ΜΕΑ, Κοινωνικές Δομές των Δήμων που έμειναν εκτός εργασίας, Σχολικές Καθαρίστριες κ.α.).
  • Την πραγματοποίηση Απεργιακής Συγκέντρωσης την ίδια ημέρα και ώρα 10.00 το πρωί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας (Καρόλου 24-Πλατεία Καραϊσκάκη-Αθήνα).
  • Την πραγματοποίηση πορείας προς το Υπουργείο Εσωτερικών για συνάντηση με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κ. Στέλιο Πέτσα και στην συνέχεια πορεία προς τα γραφεία της Κ.Ε.Δ.Ε. για συνάντηση με τον Πρόεδρο της κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.

Το τεράστιο πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν είναι μόνο πρόβλημα των εργαζομένων αλλά όλης της κοινωνίας, των αιρετών, και της κεντρικής εξουσίας που έως σήμερα «σφυρίζουν αδιάφορα».

Ήρθε η ώρα το αίτημα για ενιαία μόνιμη εργασιακή σχέση με την μονιμοποίηση όλων εκείνων των εργαζομένων, που για χρόνια προσφέρουν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση σε εργασιακές σχέσεις ομηρίας και πολιτικής εξάρτησης να πάρει χαρακτηριστικά αγωνιστικής διεκδίκησης. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Για την Εκτελεστική Επιτροπή της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.

 Ο Πρόεδρος                                                                          Ο Γεν. Γραμματέας

Νίκος Τράκας                                                                        Γιάννης Τσούνης

—-

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτω