Άνετα ο ΑΟΑΝ, 3-0 την Αγία Παρασκευή

Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο ΑΟΑΝ έκαμψε την αντίσταση της Αγίας Παρασκευής και μπήκε με θετικό τρόπο στο 2024.

Για τη 17η αγωνιστική στον 4ο όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, η ομάδα του Αγ. Νικολάου επικράτησε με 3-0 απέναντι στη «Σάντα», που βλέπει το έργο της για διεκδίκηση της σωτηρίας να γίνεται ακόμη πιο δύσκολο.

Μόλις στο 3ο λεπτό ο Σένκα εκτέλεσε κόρνερ και ο Πύλιος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ (1-0), ενώ στο 23′ ο Κατσικοκέρης ήταν στο σωστό σημείο, στο γύρισμα του Πύλιου και με πλασέ σημείωσε το 2-0. Οι Κρητικοί έφτασαν στο τελικό 3-0 στο 88′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρλίτος, σε παράβαση που κέρδισε ο Πύλιος από τον Πρίφτη.

Διαιτητές: Σαμιωτάκης, Μπλαβάκης-Ψαλιδάκης (Ηρακλείου)

ΑΟΑΝ (Μανώλης Σκύβαλος): Ψιμόπουλος, Μουστάκης (46′ Δολαψάκης), Τζιλεδάκης, Πυθαρούλης (64′ Τσανάι), Χριστογιάννης, Καμαρα, Φουκαράκης, Κατσικοκέρης (75′ Μαρτσάκης), Σένκα (84′ Καρλίτος), Πήλιος, Νοκάι (75′ Πλουσής)

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Αραμπατζής, Κόλις, Κουράκλης, Πρίφτης, Μιχαηλίδης, Μυτάκης, Δημητρούλας (46′ Καραγιάννης), Στυλιανόπουλος (81′ Καστανιώτης), Μούλος, Μπάκος, Κουτσουπιάς (89′ Αναγνωστόπουλος).

Πηγή: soccerlive.gr

—-
Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  ή στο Twitter.

Απαγορεύεται καθ’ οιονδήποτε τρόπο η χρήση ή η αναπαραγωγή των άρθρων και των φωτογραφιών της ιστοσελίδας aparaskevi-images.gr, σε οποιοδήποτε μέσο χωρίς να αναγράφεται η πηγή προέλευσης. Η χρήση και η αναπαραγωγή αυτών για εμπορικούς σκοπούς απαιτεί την έγγραφη άδεια του ιδιοκτήτη και κατόχου των αντιστοίχων δικαιωμάτων.