Ο Στέφανος Ληναίος παρουσίασε το βιβλίο του στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αγ. Παρασκευής

Ληναίος-Φωτίου copy

“Όταν οι ηθοποιοί γράφουν …” στη Δημοτική Βιβλιοθήκη επόμενο ήταν να δούμε και τον γνωστό σε όλους μας ηθοποιό Στέφανο Ληναίο να παρουσιάζει το βιβλίο του “‘Ενα ποτάμι θάλασσα”. Μαζί του και η σύζυγός του κ. Έλλη Φωτίου.

Την εκδήλωση (στις 17/3/2014) προλόγησε ο δημοσιογράφος κ. Γιώργος Βιδάλης παρουσιάζοντας το βιβλίο, τους ήρωες και τις τοποθεσίες που εκτιλύσεται η μυθοπλασία. Δεκαπέντε μικρά κομμάτια της ζωής του πρωταγωνιστή που δίνουν το στίγμα μιας ολόκληρης εποχής. Παρουσιάστηκε και οπτικοακουστικό υλικό.

Παρών στην παρουσίαση ήταν και ο Δήμαρχος κ. Ζορμπάς ο οποίος καλωσόρισε τους δύο γνωστούς ηθοποιούς στην πόλη, εξέφρασε τη χαρά του και το θαυμασμό του για αυτούς.

Ο ίδιος ο κ. Ληναίος δήλωσε συγκινημένος με την οργάνωση της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και την προσέλευση του κόσμου (γεγονός που δεν συνάντησε αλλού). Για τη συγγραφή του βιβλίου χρειάστηκαν 4 χρόνια και αφορά υπαρκτά πρόσωπα τα πιο πολλά από τα οποία έχουν φύγει από τη ζωή. Έκανε ειδική μνεία στους Μεσσήνιους και τον φίλο και συμπατριώτη του κ. Γαβρά. Διάβασε αποσπάσματα και μαζί με την κ. Φωτίου έπαιξαν ένα απόσπασμα.

Ο κ. Μιχάλης Γαβράς μίλησε για ένα αξιόλογο βιβλίο που το έχει ζήσει από κοντά και αξίζει τον κόπο να το διαβάσει κανείς.

IMG_4554 copy

IMG_4561 copy

IMG_4568 copy

IMG_4588 copy

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφίες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr

Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook