Αυτά τα γήπεδα τέννις πήραν άδεια λειτουργίας;;;

gipeda-tennis-notou-1Οι γραμμές έγιναν “με το χέρι” και όχι με ειδικό μηχάνημα, αλλά και πάλι δεν κατάφεραν να κρύψουν τις ρωγμές!!!

Γράφει η Λένα Μαρκή

Μετά τη δημοσίευση του άρθρου του κ. Τάσου Μπομπόνη “Αθλητισμός για λίγους” όπου καταγγέλλεται η κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα γήπεδα του τέννις στην Αγία Παρασκευή και η αύξηση του αντίτιμου για τη χρήση τους, πολλοί συνδημότες μας επικοινώνησαν μαζί μας για να επιβεβαιώσουν την κατάσταση. Και όχι μόνο!

Κάποιοι απ΄αυτούς έχουν εκνευριστεί αφάνταστα. Οι διαμαρτυρίες που δεχτήκαμε πολλές και όπως ήταν φυσικό τους παραπέμψαμε στο Δήμαρχο.

Πέραν αυτού κάναμε κι εμείς μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της οδού Νότου και σας παρουσιάζουμε τη σημερινή εικόνα των γηπέδων μέσα από φωτογραφίες που μας έδωσαν οι δημότες και τα οποία όπως διαβεβαιώνει η Διοίκηση, πήραν επίσημη άδεια λειτουργίας. Εκτός από τα δάπεδα και το δίχτυ που βλέπετε στις φωτογραφίες να συμπληρώσουμε ότι στους 4 πυλώνες φωτισμού έχουν καεί από 3 λάμπες στον καθένα.

gipeda-tennis-notou-2

gipeda-tennis-notou-3

 

Τα λόγια είναι περιττά και τα συμπεράσματα δικά σας.

Δημοσιεύουμε επίσης την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του ΠΑΟΔΑΠ όπου με ψήφο 5 ατόμων (ενώ γνωρίζουμε ότι χρειάζονται τουλάχιστον 7) αποφασίστηκε η αύξηση της τιμής ενοικίασης από 5€ σε 10€ την ώρα ανά γήπεδο.

Απόφαση Δ.Σ. ΠΑΟΔΑΠ για την ενοικίαση των γηπέδων αντισφαίρισης του Οργανισμού

Αγαπητοί συμπολίτες λοιπόν ποιός από σας θα πληρώσει 10€ για μια ώρα άθλησης σε αυτά τα γήπεδα;

gipeda-tennis-notou-20161120_154759

—–

Λάβετε ενεργά μέρος στην καθημερινή ενημέρωση του www.aparaskevi-images.gr , στέλνοντας φωτογραφiες, video, ή ένα μήνυμα στο  info@aparaskevi-images.gr
Ή μπείτε στην σελίδα μας στο Facebook  , ή στο Twitter