Τέλεια μπαράκια για ποτό εκτός κέντρου

Διευθύνσεις που αξίζει να γνωρίζετε σε διάφορες γειτονιές της πόλης

Τι μπορεί να σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς τη λέξη… L.o.l.a ;

To ολοκαίνουργιο cafe bar, ανοιχτό εδώ και μόλις μια εβδομάδα στη νεανική πιάτσα της Αγίας Παρασκευής, επέλεξε τη φράση “Living Our Lives Alternatively”, για να χαρακτηρίσει το γενικότερο concept του.

Θα ακούσεις μουσικές σε alternative rock ήχους, απολαμβάνοντας είτε τον καφέ σου ή το ποτό σου, αλλά και σπάνια cocktails! Φυσικά, τα κρύα πιάτα, οι πίτσες και οι ποικιλίες… αποκλείεται να σε αφήσουν ασυγκίνητο!

Διεύθυνση: Αγίου Ιωάννου 41, Αγία Παρασκευή

Τηλ: 210 600 2569

Ωράριο λειτουργίας: 8:00 πμ μέχρι κλείσιμο

LOLA

Οι λάτρεις του κέντρου απαρνηθείτε για μία φορά το αγαπημένο σας σημείο αναφοράς και δώστε μια ευκαιρία σε μπαράκια εκτός αυτού για την βραδινή σας έξοδο.

Θα ανακαλύψετε υπέροχους χώρους με ωραία ατμόσφαιρα και μουσικές, καθώς και εκπληκτικά cocktails που σίγουρα θα λατρέψετε.

Spoiled Bar

Λίγα βήματα από το μετρό της Δάφνης (Μεγάλου Αλεξάνδρου 18), θα συναντήσετε τον μοντέρνο χώρο του Spoiled Bar με την ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα. Η ενδιαφέρουσα cocktail list φέρει την υπογραφή του Γιώργου Καβακλή και της ομάδας του, ανανεώνεται μία φορά τον χρόνο και εντυπωσιάζει πάντα τους θαμώνες του με τις πρωτότυπες και ενημερωμένες προτάσεις της.

Η funky ονομασία και παρουσίασή τους συγκαταλέγεται στους λόγους για τους οποίους ξεχωρίζει, επίσης, στις επιλογές του κοινού. Στα συν και η πλούσια κάβα με ενημερωμένα αποστάγματα.

Mosaiko Cocktail Bar

Από τα πιο δημοφιλή στέκια της Γλυφάδας (Λαοδίκης 30) με θαμώνες που δεν το αλλάζουν με κανένα άλλο στέκι, vintage διακόσμηση, δυνατή μπάρα με έμφαση στα cocktails, ενημερωμένη κάβα και χαλαρή ατμόσφαιρα μπαρ κέντρου. Στα δυνατά χαρτιά του τα guests διεθνούς φήμης djs, ενώ στα ακούσματά του indie ποπ-ροκ μουσικές.

Che

Το Che σας υποδέχεται στο χαρούμενο σύμπαν του για να σας προσφέρει μια αυθεντική και ολοκληρωμένη λατινοαμερικάνικη εμπειρία σε ένα νεοκλασικό της οδού Καραΐσκου (νο 151) στον Πειραιά. Μπαίνοντας στο χώρο, θα σας προϋπαντήσει στα δεξιά μια υπέροχη τοιχογραφία της Φρίντα Κάλο, με ύψος που αγγίζει τα 14 μέτρα.

Το επόμενο που αντικρίζετε είναι μια τροπική αυλή, με τραπεζάκια ζωγραφισμένα στο χέρι και latin πινελιές, που παραπέμπει σε μεξικάνικη hacienda. Εδώ θα πραγματοποιήσετε ένα γευστικό ταξίδι στη Λατινικη Αμερική , ενώ η εμπειρία ολοκληρώνεται με κάποιο από τα ευφάνταστα signature cocktails.

Old Dog

Σε κεντρικό σημείο στη Νέα Φιλαδέλφεια , στον αναγεννημένο πεζόδρομο της Σαρδέων, το Old Dog δημιουργήθηκε με σκοπό να αποτελέσει οικείο στέκι κάνοντάς σας να νιώθετε ότι βρίσκεστε σε αγαπημένο meeting point με την… οικογένειά σας. Από εκεί, άλλωστε, προκύπτει και ο χαρακτηρισμός του ως «family bar».

Στα βασικά χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα στέκια της περιοχής, και όχι μόνο, η έντονη αίσθηση της φιλοξενίας, τα ποιοτικά και ψαγμένα ποτά, τα εμπνευσμένα cocktails με ιδιαίτερες γεύσεις, ο ποιοτικός καθώς και οι εξαιρετικές γευστικές μπουκιές του, παρασκευασμένες από επιλεγμένες πρώτες ύλες.

Hide & Seek

Εάν αναζητάτε μία εξωτική απόδραση από την καθημερινότητα, τότε θα βρείτε το καταφύγιο σας στο Hide & Seek (Λεωφόρος Κηφισίας 254). Στο βάθος ενός διαδρόμου στην Κηφισίας, στο ύψος του Χαλανδρίου, θα ανακαλύψετε μια ατμοσφαιρική, δενδρόφυτη αυλή που θα σας κάνει να ξεχάσετε ότι βρίσκεστε σε απόσταση αναπνοής από την πολύβουη λεωφόρο και θα σας βάλει σε mood διακοπών με τα προσεγμένα cocktails και τις εκλεκτές γευστικές προτάσεις του.